O tânără din Capitală a avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după cererea în căsătorie

Cerere în căsătorie cu peripeții! O tânără din Capitală risca să rămână fără deget din cauza inelului de logodnă pe care l-a primit în dar. Bijuteria de o mărime prea mică i-a strangulat degetul, dar, din fericire tânăra a fost ajutată. Cazul a fost relatat, pe facebook, de către pompierul Dmitriy Polscin.

,,Situațiile sunt diferite. Prietenii și colegii mei nu mai pot fi surprinși de incendii zilnice, accidente și alte situații de urgență, dar ieri au avut o confruntare mai rară. Tânărul i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă, dar a greșit mărimea! Fata a purtat inelul strâns pe parcursul întregii zile de lucru, după care nu a mai putut să-l scoată, astfel a trebuit să sune la 112 direct de la serviciu.

Domnișoara este cu siguranță o luptătoare, cu zâmbet a suportat durerea- Respect 🙂! Degetul era foarte umflat, prin urmare, era imposibil să scoți inelul fără a-l deteriora (iartă-ne, prietene, nu am făcut-o intenționat). Din fericire, degetul nu a avut de suferit, însă inelul va trebui reparat. Fraților, dăruiți inele pe mărime, este mult mai plăcut să le purtați decât să le scoateți cu ajutorul salvatorilor 😉”, a dezvăluit pompierul salvator.

Engleza va rămâne limba oficială a UE, confirmă Comisia Europeană
Articolul anterior
Explozie uriașă în Italia. Un spital covid din Napoli a fost evacuat
Articolul următor
Alte articole interesante