O tânără din Capitală, cerută în căsătorie de iubitul ei, călare pe un cal alb

Un tânăr din Capitală și-a cerut iubita în căsătorie exact ca în basme. Acesta a apărut călare pe un cal alb și i-a oferit tinerei un inel pe care l-a confecționat chiar el.

Nicolae a cunoscut-o pe Silvia acum un an. Tânărul spune că dragostea a fost reciprocă, aşa că nu a stat mult pe gânduri şi a început să se pregătească de ziua când îşi va cere iubita în căsătorie, transmite publika.md.

Nicolae mai povesteşte că în procesul de organizare a cererii în căsătorie au fost implicaţi peste 40 de oameni de pe toate continentele. „M-am gândit să fie ca-n basme. Mai mulţi alergători din diferite ţări au alergat cu câte o literă dintr-un mesaj întreg. În total s-au alergat 222 de kilometri. „Silvia, căsătoreşte-te cu Nicolae!”, a povestit locuitorul Capitalei, Nicolae Şoitu.

Tânărul a decis să confecționeze inelul de logodnă cu propriile mâini. „Am încercat să abordez mai mulţi giuvaiergii să mă ajute ca anume eu să-l fac. Eu am vrut ca în acest inel să transmit multă energie. Asta este puntea care ne leagă împreună”, a menţionat Nicolae.

Viitoarea mireasă spune că nu s-a aşteptat să fie cerută în căsătorie. „Eu ştiam că vin să ajut la organizarea concertului. Nu m-am gândit că aşa va fi, dar cu siguranţă va rămâne în amintire. Nu am cuvinte”, a afirmat locuitoarea Capitalei, Silvia Bivol.

BMW răsturnat în șanț la Drochia. 1 mort și 2 răniți
Articolul anterior
Soțiile celor mai cunoscuți miliardari ai lumii. Cum arată?
Articolul următor
Alte articole interesante