O tânără din Soroceni își caută cu disperare mama dispărută de câteva zile. A plecat la muncă, dar nu s-a mai întors!

O tânără își caută mama, după ce aceasta a plecat la serviciu și nu s-a mai întors. Femeia a dispărut vineri, în jurul orei 08:00. În ziua dispariției, avea o geantă de umăr neagră, purta blugi de culoare albastră, tricou alb, geacă lungă de blugi și adidași albi, scrie unimedia.info.

„A dispărut o persoană!!! Soroceni, am nevoie de ajutorul vostru. Mama mea, Tonofa Maia, a dispărut vineri, 26.05, în jurul orei 8 dimineață, a plecat la serviciu, în zona primăriei și nu s-a mai întors.Are înălțimea de 1,55-1,60 m, greutatea 45-50 kg, par brunet, de lungime medie, față ovală cu o aluniță în partea stângă a gurii, ochi verzi și sprâncene subțiri.
În ziua dispariției, avea o geantă de umăr neagră, purta blugi de culoare albastră, tricou alb, geacă lungă de blugi și adidași albi.

Oricine deține vreo informație despre locul aflării ei, rog să contacteze ofițerul de poliție: 068770468 sau rudele: 060397456, 069693237. Vă mulțumesc”, a scris tânăra pe pagina de Facebook.

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Strigăt de disperare în Mingir! Câțiva minori scăpați de sub controlul părinților terorizează un sat întreg
Articolul anterior
Emoții mari! Vedetele absolvente și-au luat adio de la anii de școală
Articolul următor