O tânără din Ucraina a fugit de război, dar a murit carbonizată în Italia

Sfârşit cumplit în Italia pentru o mamă ucraineană în vârstă de 23 de ani. Anastasiia a fugit de război împreună cu fetiţa ei de 5 ani, dar a sfârşit carbonizată într-un apartament din Napoli. Acuzat de moartea tinerei este iubitul ei Dmytro, de asemenea ucrainean, care, potrivit fiicei victimei, nu a ajutat-o ​​nici pe ea, nici pe cea care i-a dat viaţă.

O tânără ucraineană a fugit de război, dar a murit carbonizată în Italia

Dmytro T., de 26 de ani, descris ca fiind o persoană dependentă de alcool și deosebit de geloasă, a fost reținut pe 17 martie. Potrivit ANSA, carabinierii i-au dat de urmă la Acerra, în Napoli, în timp ce se afla la bordul unui Fiat 500. Ar fi încercat să deturneze ancheta, declarând că nu se afla în apartamentul în care a avut loc tragedia. A negat chiar şi relația cu victima. L-au contrazis, însă, declaraţiile fiicei Anastasiei Bondarenko, dar şi mesajele şi fotografiile găsite pe telefonul său mobil, transmite Observator.

Acum, tânărul se află în închisoare şi este cercetat pentru omor.

Anastasiia Bondarenko, o tânără ucraineană de 23 de ani, plecase în Italia pe 5 septembrie 2021, singură, în căutarea unui loc de muncă. Fiica ei a rămas atunci în Ucraina, cu tatăl și cu cele două bunici. Timp de trei luni, a locuit în apartamentul în care avea să-şi găsească sfârşitul, câteva luni mai târziu. Pe 21 noiembrie 2021, Anastasiia s-a întors în Ucraina, pentru că nu și-a găsit un loc de muncă, dar a revenit la Napoli la 1 martie, împreună cu copilul, ca să scape din războiul care izbucnise între timp odată cu invazia rusă.

În 10 martie, fetiţa Anastasiei a fost prima care a observat incendiul care izbucnise în casă. Mama ei se afla în baie, iar iubitul tinerei, Dmytro, era într-o altă cameră. Copila a fost cea l-a alertat pe bărbat, l-a luat de mână şi l-a dus în bucătăre. În acel moment, însă, tânărul, deși a observat flăcările, ar fi rămas indiferent. Este mărturia înfricoșătoare făcută în ședință protejată de fetița de 5 ani, și raportată în ordonanța de validare a arestării pentru tânărul de 26 de ani, în care tânărul este acuzat că ar fi incendiat intenţionat casa. Declaraţia copilului a fost fundamentală pentru a obține o confirmare ulterioară a prezenței lui Dmytro în apartament.

„Salvează-mi mama! Fugi, salvează-mi mama!”

Micuţa a retrăit acele clipe dramatice. Pe Anastsiia incendiul a surprins-o în baie şi nu s-a mai putut salva. Copila l-a implorat pe Dmytro să-i salveze mama, însă individul a ieşit din casă, lăsându-şi iubita şi pe fiica acesteia pradă flăcărilor.  

În ciuda vârstei fragede, fetița însăși a acționat pentru a încerca să-și salveze mama.

Deşi speriată, a alergat să după ajutor. Mărturia Olevei Donchack, o femeie care locuieşte în aceeaşi clădire, a fost de asemenea extrem de importantă, ajutându-i pe anchetatori să reconstituie iadul acelei zile. Este rusoaică, dar vorbește și ucraineană. De aceea a reușit să înțeleagă cuvintele disperate ale micuței, care îi cerea să-i salveze mama prinsă de flăcări. 

„Salvează-mi mama”, mi-a spus ea, am întrebat-o în limba ei ce se întâmplă și ea a continuat să țipe „Fugi, salvează-mi mama” de câteva ori.

Potrivit reconstituirii făcute de poliţişti, Dmytro trimisese mesaje pe telefonul mobil al mamei Anastasiei, care se afla în Ucraina. 

„Nu le vei mai auzi”. Potrivit publicaţiei Fanpage, acesta fusese răspunsul tânărului, după ce femeia întrebase unde sunt fiica și nepoata ei. La scurt timp, individul a sunat-o și i-a spus: „Am ars-o pe Anastasia” şi „poți cumpăra flori pentru înmormântare”.

A doua zi, bunica lui Dmytro a avertizat-o cu un SMS despre incendiu și moartea fiicei sale. În acel moment, femeia decide să plece în Italia. Era 14 martie când bătrâna s-a prezentat în faţa carabinierilor din Borgoloreto. Trei zile mai târziu, Dmytro T. a fost arestat.

Era naturală și frumoasă, iar acum nu se mai suportă! Incredibil cum arată un fost model care și-a mărit sânii de 16 ori

Operațiile estetice sunt foarte celebre în rândul femeilor, dar unele dintre ele exagerează și abuzează de ele. La fel a făcut și un fost model celebru, care și-a operat sânii de 16 ori. A ajuns să aibă un bust exagerat de mare și acum se consideră urâtă, motiv pentru care vrea să renunțe la intervenții, scrie redactia.ro.

Katie Price și-a mărit sânii de 16 ori

Katie Price este un nume celebru în Marea Britanie. Femeia a încercat de toate în viață: a fost model, a cochetat cu televiziunea, s-a lansat și în muzică și, cel mai dureros, și-a făcut numeroase operații estetice. În urmă cu câțiva ani era o fată normală, naturală, dar timpul a schimbat-o radical și a transformat-o într-o păpușă siliconată.

Era naturală și frumoasă, dar a simțit nevoia de mai mult și a început să se opereze. Dacă la 17 ani era deja un model apreciat, cu forme naturale, bucle proeminente și un zâmbet frumos, peste ani și ani a început să fie arătată cu degetul de toată lumea. Aceasta a ajuns să se opereze la nivelul feței de nenumărate ore, are buze mari și un nas mic, de păpușă, dar și un posterior mare, și el injectat.

Totuși, cel mai tare șochează cu sânii exagerat de mari, aflați deja la operația cu numărul 16. Are o mărime uriașă și deja nu îi mai poate ascunde. În plus, au devenit foarte incomozi și îi provoacă dureri de spate. Katie ia în calcul să scoată implanturile, dar nu este complet sigură că vrea să facă acest pas.

Vedeta nu se mai suportă și spune că, uneori, nu se mai poate privi în oglindă. I se pare că deja a exagerat și efectul nu este deloc unul plăcut. Din contră, se simte o femeie urâtă și vrea să pună punct circului în care spune că a intrat din prea multă curiozitate. Nu le încurajează pe tinerele din ziua de azi să apeleze la medicul estetician, ci le învață să iubească naturalețea.

Când eram în camera de machiaj, m-am uitat în oglindă și am spus: „Sunt atât de urâtă!” Acum mă gândesc „Nu mai mult pe față”, pentru că știi când ai aspectul de operație? Am asta acum. Nu e vorba că mă deranjează, pentru că mi-am făcut-o singură, dar uneori trebuie să te retragi puțin.”, a explicat vedeta.

Militarii moldoveni se vor antrena, alături de colegi din patru țări, în cadrul unui exercițiu

Militarii Armatei Naționale se vor antrena alături de colegii lor din România, Statele Unite ale Americii și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, la exerciţiul multinațional „JCET-2023” (Joint Combined Exchange Training), anunță Ministerul Apărării.

Exercițiul se va desfășura la centrele de instruire ale Armatei Naționale, în perioada 27 martie-7 aprilie curent și are ca scop antrenarea în comun şi efectuarea unui schimb de experienţă între militarii forţelor speciale moldoveneşti, române, americane, britanice, precum și creșterea nivelului de interoperabilitate între contingentele participante.

Conform scenariului, militarii din cele patru țări vor executa trageri de luptă avansate, paraşutări, exerciţii de antrenament în teren cu misiuni specifice.

„Joint Combined Exchange Training” se desfăşoară în conformitate cu planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2023.

Militarii din Batalionul cu Destinație Specială „Fulger” ai Armatei Naționale participă la „JCET” începând cu anul 2009.

NOTĂ: Informăm cetățenii că, în contextul desfășurării exercițiului „JCET 2023”, tehnica militară urmează să se deplaseze din unități la centrele de instruire ale Armatei Naționale pentru a participa la antrenamente. În acest sens, rugăm cetățenii să nu speculeze pe seama exercițiului și deplasării planificate a tehnicii militare.

Consultații stomatologice gratuite pentru copiii din Sângerei și Telenești. Echipele mobile de medici îi așteaptă începând de azi

În perioada 27-31 martie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite copiilor din raioanele Sângerei și Telenești, transmite moldpres.md.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, în perioada menționată vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice unor copii din raioanele Sângerei și Telenești. Astfel, pe 27-31 martie medicii vor activa în Prepelița, raionul Sângerei; pe 27 martie – în Pistruieni, raionul Telenești; pe 28-31 martie – în Târșiței, raionul Telenești.

Conform programului aprobat de CNAM, în perioada de 27-31 martie nu sunt prevăzute servicii de screening pulmonar.

Săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite 840 de persoane, dintre care 481 – screening pulmonar și 359 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

General polonez: „Kaliningradul ne aparține, este sub ocupație din 1945”
Articolul anterior
Medvedev anunță cazurile în care Rusia va folosi arme nuclare: „Suntem gata să dăm un răspuns demn oricărui”
Articolul următor