O tânără doctoriță, mamă a doi copii, a fost diagnosticată cu cancer. Să o ajutăm împreună!

Natalia Arnăut este medic ginecolog de profesie. La numai o zi după ce și-a sărbătorit ziua de naștere, 32 de ani, tânăra mamă a doi copii a aflat că suferă de o formă agresivă de cancer la sân. Natalia vrea să își vadă copiii mari. Să o ajutăm să învingă această boală!

separator

Prietenii tinerei au lansat o campanie de caritate:

,,Și tu poţi salva un Doctor…

Cea mai mare pasiune a Nătăliței (Nataliei Arnaut) este să ajute femeile să devină mămici. Este un medic desăvârşit, care ghideaza crearea vieții pe pământ şi crede enorm în nobila sa misiune. Mamă a doi copii minunaţi, Natalia tocmai a împlinit 32 de ani. Dar numai la o zi de la aniversare, tânăra mămică a fost diagnosticată cu o formă agresivă de Cancer Mamar, (T1cN1M1).
Natalia deja a suportat prima cură de chimioterapie şi se pregătește de cea de-a doua, în total fiind 18 la număr. Concomitent face consultaţii la Klinik und Poliklinik für Frauenheilkunde und Geburtshilfe, Germania, unde va urma tratamentul radioterapeutic, inclusiv tratamentul chirurgical necesar după caz. Iar resursele şi posibilitățile sale financiare sunt limitate, în raport cu costurile foarte înalte ale tratamentului.
Preţul vieţii este mare, iar lupta cu această maladie este grea, o luptă contra cronometru. Natalia crede şi vrea să o învingă, vrea să lupte pentru viaţă, vrea să îşi crească mari puişorii de numai 2 ani şi 7 ani şi are mare nevoie de susţinerea noastră. Orice ajutor financiar, cât de mic, poate fi decisiv. Împreună putem ajuta un medic care a salvat şi vrea să salveze vieţi. V-aș fi recunoascătoare inclusiv pentru distribuirea acestui caz. Doar împreună o putem ajuta pe prietena mea, Natali, o femeie, soție, mama, fiică, prietenă Excepțională să învingă această boală crâncenă”, este mesajul Cristinei Ipati, medic.

Detalii pentru donații:

Beneficiar (beneficiary): Natalia Arnaut
Nr.cardului (card number): 4779180001237727 Victoria Bank, card Visa.
SWIFT code: VICBMD2X
IBAN: MD72VI225931902261318151
Pay Pal: natalia.arnaut87@gmail.com
Pentru abonații Unite: SMS – 9007 (45lei) cu textul „Natalia”.

Video! ,,Mama, mama!” – sute de femei din Moldova trăiesc în captivitatea soţilor agresivi de frica să nu rămână fără adăpost. Cum poți să le ajuți?
Articolul anterior
Un pensionar italian a fost înșelat de o româncă. Cum l-a făcut să-i dea 20.000 de euro
Articolul următor