O tânără grăsuță a fost rugată să facă un test de sarcină înainte de a se îmbarca în avion spre SUA

O femeie japoneză a fost rugată să facă un test de sarcină înainte de a zbura pe o insulă din SUA, care a devenit populară pentru turismul natal.

separator

Wall Street Journal relatează că o femeie japoneză, în vârstă de 25 de ani, a fost solicitată să facă un test de sarcină înainte de a putea urca într-un avion cu destinația Saipan, o insulă din Pacific a SUA.

Hong Kong Express Airways a declarat pentru Wall Street Journal că testul a fost ca răspuns la „preocupările ridicate manifestate de autoritățile din Saipan”, insulă care a devenit o destinație pentru turismul natal. În 2018, mai mulți turiști decât rezidenți au născut în insula Saipan, unde, unele femei însărcinate, călătoresc înainte de naștere astfel încât copiii lor să fie eligibili pentru cetățenia SUA.

Femeia japoneză nu era însărcinată și a spus-o într-un chestionar de check-in, însă personalul companiei aeriene a semnat un ordin de efectuare a testului, deoarece femeia era plinuță si semăna cu o femeie însărcinată.

Tânăra a declarat pentru Wall Street Journal că a fost „foarte umilitor și frustrant” să fie escortată într-o toaletă publică unde i s-a înmânat o bandă pentru a urina. Nu a dat rezultate pozitive și astfel a fost capabilă să urce la zbor.

O fetiță a ajuns în stare gravă la spital, după ce părinții i-au administrat antibiotice fără prescripție medicală
Articolul anterior
Ștefan Bănică a publcat o poză din timpul căsniciei cu Cristina Țopescu. Mesajul de adio!
Articolul următor
Alte articole interesante