O tânără în stare de ebrietate narcotică, fără permis de conducere, a încercat să mituiască inspectorii de patrulare

În stare de ebrietate narcotică, cu droguri la ea și fără permis de conducere. O tânără depistată în timp ce conducea a încercat să mituiască inspectorii de patrulare.

separator
În noaptea de 8 decembrie curent, în jurul orei 23.00, fiind implicați la supravegherea traficului rutier, pe strada Mitropolit Dosoftei, inspectorii de patrulare au observat un automobil de marcă Peugeot care circula neregulamentar.

Mașina a fost stopată pentru verificări, iar polițiștii de patrulare au stabilit că la volanul acesteia se afla o femeie în vârstă de 23 de ani. În timpul discuției cu inspectorii, tânăra avea un comportament neadecvat și semne vizibile ale stării de ebrietate narcotică.

În momentul prezentării actelor, din poșeta acesteia a căzut un pachețel suspect cu o substanță de culoare cafenie, pe care tot ea a recunoscut că urma să-l transmită altei persoane. După mai multe verificări efectuate de ofițeri s-a stabilit că tânăra nici măcar nu deține permis de conducere.

Pentru a nu fi documentată și a scăpa de pedeapsă, persoana de la volanul mașinii a încercat de mai multe ori să mituiască inspectorii de patrulare. Fiind atenționată despre riscurile de răspundere penală pentru darea de mită, ea intenționat a aruncat bancnotele în mașina de patrulare.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată grupa operativă care a întreprins toate acțiunile de rigoare. Persoana de la volan a fost condusă la Dispensarul Republican de Narcologie. Supusă testării, în organismul femeii a fost confirmată prezența drogurilor. Pentru faptele comise ea este pasibilă de răspundere contravențională și pedeapsă penală.

Cum va fi soluționată ,,criza gazelor” începând cu luna ianuarie 2020?
Articolul anterior
Cleopatra Stratan a lansat un nou videoclip!
Articolul următor
Alte articole interesante