O tânără, în vârstă de 20 de ani, a fost lovită și jefuită pe o stradă din Capitală

Un tânăr de 22 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Șoldănești, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Anterior acesta a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni analogice.

separator
Polițiștii fiind alertați în dimineața zilei de 24 octombrie, de către o tânără comunicând că a fost jefuită pe str. Iurii Gagarin. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ajunși la locul faptei polițiștii au fost întâmpinați de tânăra care s-a dovedit a fi în vârstă de 20 de ani, comunicând că în timp ce se întorcea la domiciliu pe str. I. Gagarin, de ea s-a apropiat un individ și aplicându-i o lovitură în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model “Samsung Galaxy A 8 Plus”, la prețul de 10.465 lei.În acest context în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetat pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

alte Articole interesante