O tânără mamă a fost spulberată pe trotuar în timp ce mergea la serviciu. Să ajutăm împreună această familie!

Necaz și durere mare pentru o familie din Chișinău. Veronica a fost victima unui accident rutier în timp ce se deplasa pe jos la serviciu, pe o stradă din centrul Capitalei. Aceasta a fost spulberată și rănită grav, după ce două mașini s-au tamponat violent, iar una din ele a fost aruncată pe porțiunea de trotuar pe care în acel moment se deplasa chiar Veronica.

Accidentul a avut loc în luna ianuarie, iar de atunci mama tânără a doi copii se află în comă.

Soțul Veronicăi își dorește să o readucă la viață pe mama copiilor săi. În doar o clipă a fost ruinată fericirea acestei familii. Sunt peste 9 luni de lacrimi și durere. Singura șansă este tratamentul peste hotare, într-o clinică specializată.

Familia cere ajutorul oamenilor în această grea suferință. Soțul Veronicăi vine cu o rugăminte către noi toți:

,,Vă salut, oameni cu suflet mare. Din păcate, suntem puși în situația de a cere ajutorul Dvs. Suntem în situația când doar sprijinul oamenilor, îmi poate oferi șansa să o readuc pe soția mea la o viață normală, soarta căreia s-a divizat în două părți: până la accident și după acesta, atunci când la data de 15 ianuarie 2020, Veronica, deplasându-se pe jos, pe trotuarul de pe strada Armenească, la intersecția cu strada M. Kogâlniceanu a avut nenorocul să fie victima unui accident rutier, ca urmare a tamponării a două autovehicule, unul dintre care a fost aruncat pe trotuar, unde anume în acel moment mergea spre serviciu, soția mea.

Veronica a fost lovită grav, a trecut prin 2 operații chirurgicale, numeroase proceduri chinuitoare și din păcate până în ziua de azi nu și-a recăpătat cunoștința. După atâtea luni de luptă pentru viață, am fost anunțați că, un tratament de reabilitare adecvat, în condițiile existente în țara noastră, din păcate nu este posibil. De aceea am apelat la o clinică specializată din Austria, unde am primit costul reabilitării, de 150.000 euro.

O sumă cu adevărat colosală și enormă pentru familia noastră… Venim cu marea rugăminte să ne fiți alături în aceste momente cumplite… durerea este enormă să îmi văd cum copii suferă și în ce stare a ajuns soția mea… Vă mulțumim din suflet!”

Donează pentru Veronica din orice colț al lumii pe Caritate.md – Din inimă pentru Veronica Scurtu

Expediați un SMS cu conținutul 669 la: 2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Apple a lansat noul iPhone cu 5G. Tim Cook: „Este începutul unei noi ere”
Articolul anterior
Maestrul Eugen Doga a suferit de Covid-19: Am trecut și eu prin acest calvar
Articolul următor
Alte articole interesante