O tânără mamă a plecat la petrecere şi şi-a lăsat copilul să moară de foame

O tânără mamă a plecat să-şi serbeze majoratul și și-a uitat copilul de nici 2 ani în casă, iar micuţa a murit de foame.

Mama fetiţei de doar un an şi opt luni a fost acuzată de uciderea fiicei sale. Micuţa a fost uitată de mama ei în apartamentul din Brighton, oraş din Marea Britanie şi a murit de foame. Tănăra mamă a mers la o petrecere de ziua ei, împlinea 18 ani, dar s-a întors acasă abia peste aproximativ 6 zile. În tot acest timp, ea a călătorit la Londra şi Coventry, scrie jurnal.md cu referire la observator.

Procurorii au analizat datele de pe camerele de supraveghere şi au stabilit că suspecta s-a întors acasă după 5 zile, 21 de ore şi 58 de minute. Imediat ce a intrat în apartament, aceasta a sunat ambulanţa şi a spus că „bebeluşul ei nu se trezeşte”. Paramedicii au declarat autorităţilor că mama acestuia era incoerentă, abătută și complet zăpăcită.

Micuţa a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul. Cauza morţii: înfometare, răceală, dezhidratare severă și numeroase erupții pe piele, din cauza scutecului murdar. Mama ei a negat însă toate acuzaţiile care i s-au adus. Ba mai mult, tânăra a susţinut în faţa autorităţilor că a fost tot timpul în apartament, excepţie fiind momentul în care a plecat la Londra, şi chiar şi în această călătorie şi-a luat copilul cu ea.

Singurul liceu cu predare în limba română din stânga Nistrului va activa
Articolul anterior
Au crescut prețurile la unele produse alimentare și mărfuri
Articolul următor