O tânără mamă luptă cu cancerul. Să o ajutăm împreună!

Acum un an, Maria a devenit mama unei fetițe mult dorite de părinții săi. Bucuria de a fi mamă și de a-și vedea fetița crescând a fost spulberată când Mariei i s-a pus diagnostic de cancer la stomac.

separator
Totul a început când Maria a început sa slăbească brusc, și la momentul de față, având doar 40 de kg a trebuit să oprească alăptarea. Ca și orice mămică, Maria vrea să-și vadă fetița cum spune primele sale cuvinte și face primii săi pași, vrea ca fetița ei sa aibă o copilărie fericită și o mămică sănătoasă și plină de forțe.

La momentul actual, Maria face tratamentul la o clinică din Austria. Familia cu puterile lor, ale prietenilor, rudelor și pur și simplu a oamenilor generoși au reușit să colecteze jumătate din sumă pentru a începe prima etapă a tratamentului care era de urgență, pentru că este o formă de cancer agresivă și de aceea orice clipă contează pentru a salva viața Mariei.

Acum este foarte important ca această tânără mamă să nu întrerupă tratamentul. Să o ajutăm pe Maria în acest moment dificil din viața ei. Orice donație este binevenită. Zilele acestea a trecut printr-o operatie extrem de complicata si urmeaza un tratament destul de complicat dar cu mari sanse de recuperare.

Pe zi ce trece este tot mai greu să facă față la toate cheltuielile. Din pacate, costul vietii este peste puterile familiei și acest lucru îi face sa fie și mai disperati. Maria e la jumătate de drum si este atat de important sa continue tratamentul. Îi putem îndeplini dorința fetiței să își vadă mama în fiecare zi. Poți dona din orice colț al lumii! Donează aici!  

Tehnologii inovatoare: cea mai eficientă metodă de epilare definitivă, chiar dacă ai fire de păr deschis și subțire
Articolul anterior
Coronavirus Italia: 41 de decese într-o singură zi. Bilanțul a ajuns la peste 3.858
Articolul următor
Alte articole interesante