O tânără mamă luptă cu cancerul. Să o ajutăm împreună!

Acum un an, Maria a devenit mama unei fetițe mult dorite de părinții săi. Bucuria de a fi mamă și de a-și vedea fetița crescând a fost spulberată când Mariei i s-a pus diagnostic de cancer la stomac.

separator
Totul a început când Maria a început sa slăbească brusc, și la momentul de față, având doar 40 de kg a trebuit să oprească alăptarea. Ca și orice mămică, Maria vrea să-și vadă fetița cum spune primele sale cuvinte și face primii săi pași, vrea ca fetița ei sa aibă o copilărie fericită și o mămică sănătoasă și plină de forțe.

La momentul actual, Maria face tratamentul la o clinică din Austria. Familia cu puterile lor, ale prietenilor, rudelor și pur și simplu a oamenilor generoși au reușit să colecteze jumătate din sumă pentru a începe prima etapă a tratamentului care era de urgență, pentru că este o formă de cancer agresivă și de aceea orice clipă contează pentru a salva viața Mariei.

Acum este foarte important ca această tânără mamă să nu întrerupă tratamentul. Să o ajutăm pe Maria în acest moment dificil din viața ei. Orice donație este binevenită. Zilele acestea a trecut printr-o operatie extrem de complicata si urmeaza un tratament destul de complicat dar cu mari sanse de recuperare.

Pe zi ce trece este tot mai greu să facă față la toate cheltuielile. Din pacate, costul vietii este peste puterile familiei și acest lucru îi face sa fie și mai disperati. Maria e la jumătate de drum si este atat de important sa continue tratamentul. Îi putem îndeplini dorința fetiței să își vadă mama în fiecare zi. Poți dona din orice colț al lumii! Donează aici!  

Mitropolitul de Cernăuți s-a refugiat în Republica Moldova, după ce serviciul de securitate al Ucrainei a desfășurat percheziții și l-a acuzat de relații cu Rusia

Mitropolitul de Cernăuți și Bucovina Meletie a fugit din Ucraina după percheziția efectuată de Serviciile de Securitate ale Ucrainei.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

În prezent, acesta se află în Republica Moldova. transmite presa din Ucraina.

Cunoscuta jurnalistă ucraineană Sofia Koshkina a atras atenția asupra unei postări pe pagina de Facebook „Episcopia de Ungheni și Nisporeni”.

Pe 1 decembrie, Mitropolitul Meletie și Arhiepiscopul de Ungheni și Nisporeni Petru au săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Alexandru Nevski din orașul Ungheni (Moldova).

Un moldovean de 20 de ani, cu o carieră de succes în lumea modei din Portugalia, a fost ucis în timp ce încerca să își ajute un prieten

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Moldova a murit după ce a fost înjunghiat. Nenorocirea s-a produs într-un oraș din Portugalia, într-o parcare în timp ce încerca să își ajute un prieten.

Presa locală scrie că totul s-a întâmplat duminică dimineață, la Setubal.

Moldoveanul a fost înjunghiat în timp ce își apăra un prieten, atacat de un grup de tineri. 

Acesta a fost transportat la spital, însă peste câteva ore s-a stins din viață.

Băiatul pe nume Tiago Danu este cunoscut în lumea modei. Acesta locuiește la Setubal unde își făcea și studiile.

sursa: www.unimedia.info

VIDEO Momentul căderii rachetei la Briceni, surprins de camerele de supraveghere

Camerele de supraveghere instalate în unele gospodării din satul Grimăncăuți, raionul Briceni, au surprins momentul căderii rachetei pe teritoriul Moldovei. În video de mai jos, se aude zgomotul puternic provocat de impactul cu solul. 

Oamenii legii au anunțat astăzi despre faptul că în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. la fața locului s-au deplasat instituțiile specializate.

Rușii au lansat astăzi circa 100 de rachete asupra regiunilor Odesa, Vinnița, Cerkasî și Kirovograd. Rachetele au vizat infrastructura energetică a Ucrainei. Acestea au fost lansate din regiunile Volgodonsk, marea Neagră și marea Caspică.

Tehnologii inovatoare: cea mai eficientă metodă de epilare definitivă, chiar dacă ai fire de păr deschis și subțire
Articolul anterior
Coronavirus Italia: 41 de decese într-o singură zi. Bilanțul a ajuns la peste 3.858
Articolul următor