O tânără mamă, ucisă de fostul soț. Bărbatul a devenit violent pentru că nu-și vedea copiii

O tânără de 32 de ani, din Chitila, Ilfov, a fost ucisă vineri dimineață de soțul ei, care și-ar fi ieșit din minți pentru că nu mai era lăsat să își vadă copiii, de 3 și de 5 ani. Deși fusese emis un ordin de restricție, bărbatul, pe nume Robert, nu s-a lăsat înduplecat și i-a lăsat pe copii fără mamă.

separator
Polițiștii au fost alertați la 112.. Odată ajunși la fața locului, medicii n-au putut decât să constate decesul.

După ce a comis crima, Robert a încercat să își ia viața prin tăierea venelor, însă nu a reușit. Se află în prezent la spital și este acuzat de omor calificat, potrivit Observator.tv.

Alerta a fost dată vineri, în jurul orei 7 dimineața. Irina a fost omorâtă de soțul ei, chiar dacă, în 2019, ceruse un ordin de protecție împotriva bărbatului. Nu s-a lăsat deloc înduplecat, așa că s-a dus să îi ceară femeii explicații pentru faptul că nu își mai văzuse copiii. S-au luat la ceartă, iar, enervat la culme, omul a înjunghiat-o pe femeie.A fugit de la locul crimei și și-a tăiat venele, însă nu a reușit să își ia viața. Se află în spital, în timp ce polițiștii, care i-au deschis dosar penal pentru omor calificat, fac cercetări amănunțite. Cei doi copii rămași orfani de mamă au ajuns la bunica lor, din partea tinerei ucise.

Un val de aer polar vine spre România. Temperaturile ajung la -20 de grade
Articolul anterior
Kătălina Rusu și fetița ei au ieșit din maternitate. Vezi ce nume au ales părinții!
Articolul următor
Alte articole interesante