O tânără mămică luptă cu cancerul. Are nevoie urgentă de ajutor!

O tânără mămică trece printr-o suferință enormă. Ea luptă cu cancerul și are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă și câteva ședințe de chimioterapie. Oxana ne roagă în lacrimi să o ajutăm, acasă o așteaptă băiețelul ei. Împreună o putem ajuta să învingă!

Mesajul video al mamei:

Prietenii Oxanei au inițiat o campanie de colectare de fonduri:

,,Oameni buni și cu suflet mare, vă rugăm din toată inima să ajutați această mămică să trăiască. Fiecare zi a ei este o luptă grea cu cancerul. Avem nevoie urgent de o intervenție chirurgicala plus câteva cursuri de chimioterapie. Noi am colectat prima sumă pentru diagnosticare și pentru un tratament efectiv peste hotarele țării, dar totul s-a schimbat când am ajuns la clinică. Starea Oxanei s-a agravat și am fost nevoiți să ne internăm în spital, ceea ce presupune cheltuieli adăugătoare la care noi nu ne-am așteptat. Medicii spun că fără intervenție în cel mai apropiat timp ea nu are șanse. Suntem într-o situație foarte dificilă, chiar avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre voi, e o speranță pentru noi! Puțin cu puțin putem salva viața Oxanei”.

Pentru a o ajuta pe Oxana, puteți dona în contul ei deschis pe Caritate.md

De asemenea, puteți expedia un SMS cu conținutul 708 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei. Vezi și alte modalități de plată pe caritate.md.

Un copil din Maramureș s-a înecat cu o jucărie dintr-un ou kinder chiar de ziua sa
Articolul anterior
Nou-născut abandonat în scara unui bloc din Chișinău. Poliția în alertă
Articolul următor
Alte articole interesante