O tânără mămică luptă cu cancerul. Să o ajutăm împreună!

O tânără mămică, a unui băiețel de 2 anișori, are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul. Tratamentul costă 80.000 de euro, iar până la această etapă s-a adunat mai puțin de jumătate de sumă.

Ecaterina a oferit detalii despre investigatiile pe care le efectuează în acest moment, la o clinică din Germania: ,,A venit ziua biopsiei mele. Prima mea interventie chirurgicala sub anestezie generala. Medicii de aici au confirmat ca e Limfoma. Ramane sa aflam detaliile. Pentru ca formatiunea mea a infiltrat multe tesuturi din apropiere, nu va fi posibil sa o extraga complet. Ma rog sa treaca totul bine.

Ieri am avut procedura de PET CT. Foarte neplacut. Toata ziua mi-a fost greata dupa aceea.

In ce consta procedura: te pun pe un aparat, care iti da comenzi: sa inspiri, sa retii aerul in plamani, etc. Tot “farmecul” consta in contrast. Solutia care in acest timp iti trece prin vene. Simti un val fierbinte pe tot corpul. Prea fierbinte. Insuportabil de fierbinte. Iti vine sa vomiti. Tare. Greu te abtii sa nu vomiti. Intre timp trebuie sa nu vorbesti, nu te misti absolut deloc si sa respiri dupa comenzi. Interesant lucru.. in spital aproape nimeni nu poate vorbi in engleza, insa pet-ul l-au putut seta sa imi vorbeasca in romana. Germania, cu alte cuvinte.

Pet-ul arata ce % din organism a fost afectat de cancer. E un fel de tomografie computerizata, in care tesuturile afectate lumineaza. Asta ajuta la stabilirea stadiului si planului de tratament. Tratamentul va costa minim 80.000€. Nu am strans inca nici jumatate. Dar facem impreuna zilnic pasi spre visul meu. Va Multumesc din suflet pentru asta”, a mărturisit Ecaterina.

Donațiile pot fi făcute AICI

De săptămâna viitoare, cetăţenii Republicii Moldova vor avea acces la certificatele digitale de imunizare
Articolul anterior
Părintele Constantin Necula: ,,Maia Sandu mă uimește. De foarte multă vreme nu am văzut un astfel de om”
Articolul următor
Alte articole interesante