O tânără moldoveancă își vinde colecția de discuri de vinil pentru un scop caritabil

Discurile de vinil, aflate la mare căutare odată, pot fi extrem de preţioase pentru cei pasionaţi de colecționarea lor. Inga Albu, o tânără originară din Sîngerei, care a emigrat în Scoția, s-a întors acasă, într-o scurtă vacanță. De ziua sa, care se apropie în două zile, tânăra a decis să facă o faptă bună.

separator

Ea a decis să-și vândă colecția de discuri de vinil pentru a ajuta persoanele care luptă cu necazurile. Inga este pasionată de lucrurile vintage, iar colecția respectivă a adunat-o timp de mai mulți ani.

„Am început dintr-o glumă, pentru ca îmi erau dragi. Pur și simplu îmi aminteau de copilărie. Apoi am găsit câte ceva din Michael Jackson, Whitney Houston, Madonna.. etc , albume exact din anul în care m-am născut – 1990. Însă dețin unele și mai vechi”, a declarat tânăra pentru diez.md.

Peste două zile își sărbătorește ziua de naștere, iar în acest an a hotărât să-și facă un cadou mai special:

„Am dorit să fac ceva special pentru o amintire frumoasă și sper pentru a putea ajuta pe cineva mai trist din Moldova. Voi renunța la această colecție cu gândul că voi putea realiza ceva productiv”, a mai spus Inga.

Suma de bani pe care o va strânge, în urma vânzării celor 80 de viniluri, o va dona celor care au nevoie de acești bani. „Dacă va fi una simbolică – va fi pentru unii copii care urmează să meargă la școală și nu își permit lucrurile necesare (de la lucrurile pentru igiena, până la încălțăminte). De asemenea un rol important va fi acordat celor foarte bolnavi, rămași singuri”, a mai spus tânăra.

Detalii de contact: Facebook/Inga Vladimir

Încă un vaccin obligatoriu, în Calendarul național de imunizări
Articolul anterior
Tichetele de masă vor fi anulate
Articolul următor
Alte articole interesante