O tânără moldoveancă, mama a doi copii, a decedat în urma unui grav accident produs pe o autostradă din Italia

Doi morți la locul accidentului, 31 de răniți și 25 de mașini distruse. Este bilanțul teribilului accident din 13 februarie, de pe o autostradă de lângă Torino.

Printre cei răniţi era şi Mariana, în vârstă de 36 de ani, care s-a stins 12 zile mai târziu la spital.

Mariana muncea în Italia pentru a-și ajuta mama pensionară și fetițele mici care au rămas în grija ei. La data de 13 februarie, în urma unui tragic accident, ea a fost internată în stare gravă, fiind operată. La data de 15 februarie Mariana a intrat în comă și nu și-a mai revenit.

Potrivit presei italiene, accidentul s-a produs în data de 13 februarie, pe autostrada Torino-Bardonecchia, pe o porțiune de șosea înghețată.

O mașină s-a ciocnit de parapet, după curba de intrare în viaduct. Imediat după impact, mașinile care au ajuns s-au oprit pentru a-i ajuta pe ocupanți și inevitabil s-a creat o coadă.

Potrivit mărturiilor, o persoană a fluturat brațele pentru a atrage atenția celorlalți șoferi care au ajuns la fața locului, dar din cauza gheții unele mașini nu au putut opri la timp, declanșând o coliziune din spate.

Președintele Consiliului European, aflat în premieră într-o vizită la Chișinău. Rezultatele întrevederii cu președintele Maia Sandu
Articolul anterior
Scriitorul Spiridon Vangheli luptă pe patul de spital cu o formă severă de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante