O tânără nevăzătoare este câștigătoarea X Factor România! Vezi duetul din finală, alături de Ștefan Bănică

Andrada Precup, adolescenta nevăzătoare din grupa lui Ștefan Bănică, a devenit câștigătoarea celui de-al nouălea sezon X Factor România. Mentorul este mândru de succesul adolescentei de 17 ani din Slatina, care l-a surprins la fiecare apariție.

”Cel de-al nouălea sezon X Factor a avut toate ingredientele. Se spune de multe ori că acesta a fost cel mai bun, cred că este un X Factor cu totul și cu totul special și datorită condițiilor, dar mai ales datorită concurenților și, de ce nu, și al juriului! O iubesc pe Andrada, pentru mine este mai mult decât un concurent la X Factor, cunoscând-o îndeaproape, pentru mine a devenit o mică lecție de viață!”, a spus Ștefan Bănică.

Andrada și-a pierdut lumina ochilor la naștere, însă vocea, talentul și ambiția nu o fac să pară un caz social, ci un concurent de temut. „M-am născut prematur și, din cauza faptului că ochii nu mi-au fost acoperiți cu ceva, s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple, ca să fiu aici și ca să fac asta acum și să fiu mai puternică”, spune Andrada. Vezi duetul impresionant al celor doi interpreți din finală!

Profesorul de la UTM, care se află în topul celor mai citați savanți din lume
Articolul anterior
Pachete trimise în Franța, controlate riguros. Alimentele au fost aruncate la gunoi
Articolul următor
Alte articole interesante