O tânără polițistă susține că este hărțuită de șeful ei. Ce mesaje deocheate a primit tânăra: ,,Bătaia o meriți cu cureaua…”

O polițistă din Iași susține că este hărțuită de șeful de post. Tânăra a mărturisit că acesta îi trimite mesaje deocheate în timpul liber, dar și că este terorizată la locul de muncă.

Antonela Luca este una dintre cele mai frumoase polițiste din cadrul IPJ Iași. Tânăra se plânge de comportamentul șefului de post din Țibana. Aceasta a menționat că este terorizată și hărțuită la locul de muncă de către șeful ei.

Tânăra susține că șeful ei îi reproșează în repetate rânduri că nu-și face treaba așa cum trebuie. Polițista a fost certată că nu ar fi pus lemne în sobă și ca uitat aparatul de încălzit în priză.

Tânăra s-a plâns că este hărțuită, însă nimeni nu am băgat-o în seamă. Mai mult de atât, aceasta a salvat câteva mesaje pe care șeful de post i le-ar fi trimis anul trecut de sărbători.

”Crăciun fericit! Și acum: Bătaia o meriți cu cureaua la….”, mesajul pe care polițista l-ar fi primit din partea șefului ei, potrivit bzi.ro.

Reprezentanții IPJ Iași fac cercetări pentru a stabili cu exactitate dacă în comuna Țibana există o astfel de problemă.

„La nivelul IPJ Iași se efectuează verificări, prin Biroul de Control Intern, cu privire la comportamentul unor agenți din cadrul Postului de Poliție Țibana, iar, în funcție de cele constatate, vor fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași, potrivit sursei citate.

3000 de euro mită pentru un avocat pentru a influența judecătorii Curții de Apel Bălți. Suspectul și complicele, prinși în flagrant
Articolul anterior
Noțiunea de „bullying” va fi introdusă în Codul Educației
Articolul următor
Alte articole interesante