O tânără regizoare are nevoie de susținere pentru realizarea primului său film. Să o ajutăm împreună!

Adriana Vasilcov, o tânără regizoare moldoveancă stabilită la Kiev, vrea să își vadă visul împlinit. Ea este pe cale să lanseze primul ei film, ,,Once in October”, însă pentru aceasta are nevoie de susținere financiară. Adriana ar dori să ne reprezinte cu mândrie țara la festivaluri internaționale de film, iar noi o putem ajuta!

separator
,,Acum jumătate de an, m-am stabilit cu traiul în Ucraina, îmi curge prin vene și sânge de acolo, cred că anume de asta am ales să-mi fac studiile la Kiev. Sunt în anul doi la Universitatea de Teatru, film și televiziune, „I.K. Karpenko-Kariy”, ne mărturisește tânăra.

,,Am scris mai multe scenarii, dar ,,Once in October” este primul de care am vrut să mă apuc. În acest proiect muncește o echipă de aproximativ 30 de oameni, atât din Republica Moldova, cât și din Ucraina. Am decis să ne unim forțele și să realizăm un produs de calitate. Dar, calitatea costă.
Și știu că Dumnezeu ne va ajuta s-o scoatem la capăt. El ajută prin oameni”, povestește Adriana.

,,Eu am lăsat în urmă șapte ani de televiziune în Moldova, ca să fac film, tot pentru Moldova. Aș vrea ca toată lumea să știe că noi putem face cinematografie. Aș vrea cât mai mulți să colaboreze cu ai noștri.
De asta vă rog să ne susțineți. Pentru noi fiecare gest ajunge direct la suflet”, ne spune tânăra regizoare.

,,Once in October”

Filmul este despre viaţa lui Andrei care s-a schimbat radical. Tânărul boxer a primit cea mai grea lovitură atunci când medicii l-au anunţat că îl poate salva doar o intervenţie chirurgicală costisotoare. Cine-l va ajuta pe luptătorul de la orfelinat să câştige lupta sau … o va face de unul singur? E un film prin care autorii doresc să arate cât de apropiaţi pot deveni niște oameni străini la prima vedere…

Susține echipa prin intermediul unei donații AICI

    

Video! La Suceava s-a format un curcubeu în momentul în care furtuna Ciara a lovit puternic orașul
Articolul anterior
O femeie a decedat la spital, după ce a fost lovită de un automobil
Articolul următor
Alte articole interesante