O tânără regizoare are nevoie de susținere pentru realizarea primului său film. Să o ajutăm împreună!

Adriana Vasilcov, o tânără regizoare moldoveancă stabilită la Kiev, vrea să își vadă visul împlinit. Ea este pe cale să lanseze primul ei film, ,,Once in October”, însă pentru aceasta are nevoie de susținere financiară. Adriana ar dori să ne reprezinte cu mândrie țara la festivaluri internaționale de film, iar noi o putem ajuta!

separator
,,Acum jumătate de an, m-am stabilit cu traiul în Ucraina, îmi curge prin vene și sânge de acolo, cred că anume de asta am ales să-mi fac studiile la Kiev. Sunt în anul doi la Universitatea de Teatru, film și televiziune, „I.K. Karpenko-Kariy”, ne mărturisește tânăra.

,,Am scris mai multe scenarii, dar ,,Once in October” este primul de care am vrut să mă apuc. În acest proiect muncește o echipă de aproximativ 30 de oameni, atât din Republica Moldova, cât și din Ucraina. Am decis să ne unim forțele și să realizăm un produs de calitate. Dar, calitatea costă.
Și știu că Dumnezeu ne va ajuta s-o scoatem la capăt. El ajută prin oameni”, povestește Adriana.

,,Eu am lăsat în urmă șapte ani de televiziune în Moldova, ca să fac film, tot pentru Moldova. Aș vrea ca toată lumea să știe că noi putem face cinematografie. Aș vrea cât mai mulți să colaboreze cu ai noștri.
De asta vă rog să ne susțineți. Pentru noi fiecare gest ajunge direct la suflet”, ne spune tânăra regizoare.

,,Once in October”

Filmul este despre viaţa lui Andrei care s-a schimbat radical. Tânărul boxer a primit cea mai grea lovitură atunci când medicii l-au anunţat că îl poate salva doar o intervenţie chirurgicală costisotoare. Cine-l va ajuta pe luptătorul de la orfelinat să câştige lupta sau … o va face de unul singur? E un film prin care autorii doresc să arate cât de apropiaţi pot deveni niște oameni străini la prima vedere…

Susține echipa prin intermediul unei donații AICI

    

Directorul Moldovagaz: ANRE nu va cere revizuirea tarifelor în perioada următoare

Facturile la gaze vor continua să usture și în următoarea perioadă. Directorul Moldovagaz, Vadim Ceban, spune că nu va cere ANRE revizuirea tarifelor.

Lui Vadim Ceban i-a expirat mandatul de președinte al Moldovagaz -  Realitatea.md

”Deocamdată nu pot fi micșorate tarifele pentru consumatorii finali, deoarece încă nu au fost acoperite în totalitate devierile de tarif anterioare”, a precizat Ceban, conform www.alerta.md.

Tot el, acum câteva săptămâni, a afirmat public că există premise pentru a cere regulatorului autohton micșorarea tarifelor pentru gazele naturale, plătite de cetățeni. În scurt timp însă, ministrul Energiei, Victor Parlicov, a declarat că nu împărtășește această opinie și că el nu vede oportunitatea unei revizuiri de prețuri în sensul micșorării acestora.

Un stâlp de electricitate a căzut peste o mașină, în sectorul Telecentru

Un pilon de electricitate și un copac au căzut peste un automobil, pe o stradă din cartierul Telecentru al Capitalei.

Un stâlp de electricitate a căzut peste o mașină parcată la Telecentru

Canalul de Telegram INDEX a publicat o imagine de la fața locului în care se poate observa că un automobil care staționa a fost avariat în urma căderii pilonului.

Potrivit informației, casele din preajmă au rămas fără electricitate.

Meteorologii au emis cod galben de îngheț

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis pentru astăzi și mâine, 27 și 28 aprilie, avertizare meteorologică de Cod galben de îngheț.

Vremea 30 martie - 12 aprilie 2020. Temperaturile cresc treptat

Astfel, pe data de 27-28 aprilie în orele nocturne și ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-2°C.

Video! La Suceava s-a format un curcubeu în momentul în care furtuna Ciara a lovit puternic orașul
Articolul anterior
O femeie a decedat la spital, după ce a fost lovită de un automobil
Articolul următor