O tânără s-a căsătorit cu o păpuşă din cârpe, făcută de mama ei: ”Nu se ceartă cu mine, mă înţelege, toate femeile mă invidiază”

O femeie susține că s-a îndrăgostit iremediabil de o păpuşă din cârpă făcută de mama ei, motiv pentru care s-a şi căsătorit cu aceasta. Acum, femeia spune că a devenit mamă, cuplul având „un bebeluş” împreună.

O femeie spune că a fost dragoste la prima vedere când l-a privit pe Marcelo, o păpuşă din cârpă confecţionată de mama ei. După o poveste inedită de dragoste, femeia a decis inclusiv să se căsătorească, iar de atunci aceasta susţine că „şi-au întemeiat o familie fericită”.

Meirivone Rocha Moraes spune că a fost dragoste la prima vedere când mama ei i l-a prezentat pe Marcelo, o păpuşă confecţionată din cârpe. Mama crease păpuşa după ce i-a ascultat plângerile fiicei sale care se simţea singură şi îşi dorea mult un partener de dans, relatează Mirror. A urmat apoi o poveste de dragoste inedită, inclusiv pentru toţi cei care îi cunoşteau, apoi o nuntă unică la care au participat aproximativ 250 de invitaţi. Tânăra de 37 de ani descrie viața de familie cu Marcelo ca fiind „minunată”, deși recunoaște că soțul ei poate fi destul de „leneș”.

„S-a întâmplat pentru că nu am avut un dansator de forró. Mergeam la aceste dansuri, dar nu îmi găseam întotdeauna un partener. Apoi a intrat în viața mea și totul a avut sens. Nunta a fost o zi minunată pentru mine, foarte importantă, foarte emoționantă. A plouat mult, dar a fost minunat. Din momentul în care am mers pe culoar până la capăt, a fost pur și simplu frumos. Apoi am petrecut noaptea nunţii cu soţul meu Marcelo şi ne-am bucurat foarte mult. Este un bărbat pe care l-am dorit mereu în viața mea. Căsătoria cu el este minunată. Nu se ceartă cu mine, nu mă supără și mă înțelege. Marcelo este un soț grozav și credincios. Toate femeile mă invidiază”, povesteşte tânăra.

Femeia susţine că a devenit mamă. Copilul, tot o păpuşă

Cu toate acestea, pentru cuplul fericit căsnicia nu a adus doar fericire, ci şi multe probleme financiare, Meirivone chinuindu-se să câştige bani pentru a putea trăi amândoi.

„Are atât de multe calități grozave, dar singurul dezavantaj este că este leneș. Nu lucrează deloc. Dar eu sunt o războinică și fac asta pentru noi”.

Proaspeții căsătoriți au petrecut o lună de miere de o săptămână la o casă pe plajă din Rio de Janeiro, înainte de a „deveni părinţi”. Femeia spune că „a adus pe lume un copil” pe 21 mai, ajutată de un medic şi o asistentă. Marcelinho îi seamănă izbitor tatălui, fiind de asemenea o păpuşă făcută din cârpe. Meirivone a transmis în direct „nașterea” în fața unui public de 200 de persoane.

„Mă supără foarte mult când oamenii spun că este fals. Mă enervează atât de mult. Sunt o femeie cu caracter. Tatăl meu și mama m-au învățat să fiu sinceră, să fiu o persoană bună și să nu vreau să profit de ceva”, a conchis aceasta.

sursa: www.observatornews.ro

Româncele sunt la putere! Cea mai frumoasă femeie din lume a fost aleasă o bihoreancă de 28 de ani

Tânăra Iolanda Anamaria Babău, originară din Beiuș, județul Bihor, este cea mai frumoasă femeie din lume după ce a câștigat titlul de Miss World Next Top Model 2022. Atrăgătoarea brunetă în vârstă de 28 de ani și-a făcut o adevărată tradiție din câștigarea concursurilor de frumusețe. În plus, Iolanda Anamaria Babău este și deșteaptă foc, tânăra fiind fiind licențiată în Relații Internaționale și având un master în diplomație, relatează presa de peste Prut.

Iolanda Anamaria Babău cea mai frumoasă femeie din lume

Frumoasa brunetă Iolanda Anamaria Babău a marcat o super reușită și a câștigat titlul de Miss World Next Top Model 2022. Nu este primul premiu pe care frumoasa bihoreancă îl obține: anul trecut a fost Miss Europa 2021 first runner up și Miss Elite World – Popularitate 2021. Anul acesta, Iolanda Anamaria Babău s-a luptat cu 28 de concurente din Rusia, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Macedonia, Franța, Nigeria și Bulgaria, însă a fost favorita juriului la toate cele patru probe.

Tânăra în vârstă de 28 de ani nu este la prima reușită, având în vedere că anii trecuți strângea zeci de mii de voturi online. Iolanda este din Beiuș, județul Bihor, și a terminat Academia de Studii Economice din București, fiind licențiată în Relații Internaționale. Pe cât de frumoasă, pe atât de deșteaptă, bihoreanca a lucrat o bună perioadă de timp în domeniu, dar a apoi a decis să devină antreprenor.

În perioada studenției, Iolanda a fost implicată activ în diverse activități, ajungând chiar vicepreședintele AIESEC România. După absolvirea Academiei de Studii Economice, și-a continuat studiile cu un master în diplomație. Pentru o perioadă, mai precis timp de patru ani, a lucrat în administrația publică.

Astfel, mai întâi Iolanda a fost angajată la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4. După care a fost director de Cabinet la Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, dar și consilier în Ministerul Economiei şi în cel al Sănătăţii.

În paralel, a făcut modelling, având apariţii pe coperta din ianuarie 2022 în L’Officiel Arabia şi coperta revistei US Fashion, ediţia februarie 2022. În prezent, frumoasa bihoreancă are propria firmă şi se ocupă de organizarea de evenimente internaţionale.

sursa

Liste cu victimele deportărilor sovietice din Basarabia, făcute publice

Numele victimelor regimului sovietic, care au fost deportate în Siberia în perioada 6-9 iulie 1949, au fost făcute în premieră publice.

Se împlinesc 79 de ani de la primul val de deportări sovietice din  Basarabia și Nordul

Potrivit lui Igor Cașu, directorul Agenției Naționale a Arhivelor din Republica Moldova, listele, pe eșantioane și vagoane, pot fi găsite pe site-ul instituției, relatează InfoPrut.ro.

Mai exact, în listele respective apare o bună parte din cei care au fost deportați în Siberia în cadrul Operațiunii „SUD” din 6-9 iulie 1949.

„În total, în liste apar 35 mii 144 persoane. După un raport al poliției politice sovietice din iunie 1952, numărul total al celor deportați a fost de 35 mii 796 persoane, dintre care 14 033 femei, 11 899 copii și 8 864 bărbați. Prin urmare, listele pe care le oferim acum în premieră publicului larg conțin aproape 99 la sută din cei care au fost deportați. Puteți descărca toate listele în format pdf și găsi în câteva clipe printr-o căutare simplă, pe nume sau localitate, informația care vă interesează. Alternativ, puteți folosi opțiunea de căutare direct pe site după nume, prenume, localitate, anul de naștere”, a subliniat directorul Agenției Naționale a Arhivelor din Republica Moldova.

Amintim că la 6 iulie 2022 se împlinesc 73 de ani de la cel de-al doilea val de deportare în masă din RSSM, cunoscut sub denumirea codificată Operaţiunea „Sud”. Noaptea din 5 spre 6 iulie 1949 a fost una dintre cele mai dramatice din istoria românilor basarabeni, desemnând cea mai masivă deportare a familiilor din aceste ținuturi cu oameni harnici, vrednici și iubitori de neam.

Primul val al deportărilor sovietice a fost cel din 12 și 13 iunie 1940. Datele oficiale arată că atunci au fost deportate aproximativ 25 de mii de persoane. Au urmat alte doua valuri, – în 1949 și 1951, – în urma cărora au avut de suferit alte aproape 40 de mii de persoane.

Doliu! Decanul Facultății Urbanism și Arhitectură de la UTM s-a stins din viață

Durere nemărginită la Universitatea Tehnică din Moldova! La doar 36 de ani, s-a stins subit din viață Ruslan Bodros, decanul Facultății Urbanism și Arhitectură. Colegii acestuia au transmis un mesaj de condoleanțe:

,,O tristețe nemărginită ne-a lăsat fără grai la vestea fulgerătoarei treceri în neființă a tânărului nostru coleg, decanului Facultății Urbanism și Arhitectură – lector universitar, doctor în științe inginerești, Ruslan Bordos.

Ne vei lipsi mult, dragă colega. Mereu cu zâmbetul pe buze și inima deschisă, ne lași acum cu un gol imens în suflet, având drept tămadă doar speranța că acolo, sus, în ceruri, steaua ta va străluci mereu și ne va aminti că un suflet mare și bun ca al tău e de nestins…

Drum lin către stele. Condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și tuturor care te-au cunoscut…”.

Zi istorică pentru țara noastră! Republica Moldova primește în seara aceasta statutul de țară candidată pentru aderarea la UE
Articolul anterior
Investiții importante în transportul public al Capitalei
Articolul următor