O tânără s-a dus la spital cu dureri ,,menstruale”, dar a aflat că va naște un bebeluș

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, care credea că suferă de dureri severe în perioada de menstruație a rămas uimită când medicii i-au spus că este în travaliu.

separator

Holly Henton, în vârstă de 23 de ani, din Market Harborough, Leicestershire, spune că avea ciclu menstrual regulat, atunci când a început să aibă crampe mai puternice decât de obicei, în timp ce pleca de la muncă.

Pe măsură ce durerea a crescut, la fel și îngrijorarea, iar mama ei a chemat o ambulanță. Medicii din spital i-au spus fetei că este de fapt gravidă în 41 de săptămâni și în câteva momente urmează să nască, scrie Daily Mail.

Holly Henton a fost dusă de urgență în sala de operații, unde medicii i-au adus pe lume copilul, un băiețel. Tânăra îl crește singură.

Aceasta era convinsă că nu e gravidă.

Holly Henton: „Îmi venea menstruația normal, nu se întâmpla nimic neobișnuit. M-am îngrășat puțin, dar nimic încât să mă gândesc că aș putea fi însărcinată. Nu avusesem niciun simptom normal, nici pofte, boli sau greață”

Tânăra spune chiar că era atât de convinsă că nu e însărcinată, încât ieșea aproape în fiecare noapte cu prietenii la petreceri care țineau până dimineață. Dacă ar fi știut, spune ea, poate că ar fi fost mai atentă cu stilul de viață.

sursa

11 persoane, decedate de Covid-19 în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
46 de persoane s-au intoxicat cu ciuperci în doar o săptămână. Medicii bat alarma
Articolul următor
Alte articole interesante