O tânără seamănă izbitor cu Meghan Markle: ”Oamenii mă strigă pe stradă și îmi cumpără băuturi când ies în oraș”

Meghan Markle este una dintre cele mai cunoscute personalități din lume. Actrița americană era deja cunoscută pentru rolul său din „Suits”, însă de când s-a căsătorit cu prințul Harry, aceasta a devenit faimoasă în întreaga lume, scrie peroz.ro.

 Astfel, având o față atât de cunoscută, este greu să nu observăm când o altă persoană are trăsături asemănătoare. O tânără din Marea Britanie a devenit virală pe TikTok după ce internauții i-au spus că seamănă extrem de mult cu ducesa de Sussex. 

Sidney Beckles, în vârstă de 21 de ani, a povestit într-un videoclip pe rețeaua de socializare că asemănarea cu Megan Merkle i-a adus atât avantaje, cât și dezavantaje. Aceasta susține că primește băuturi gratis atunci când merge în oraș, iar lume o oprește pe stradă pentru a-i face complimente. Deși are o mulțime de beneficii, Sidney susține că primește și o mulțime de comentarii răutăcioase în mediul online și este deranjată de faptul că nu este tratată ca o persoană obișnuită, ci ca cineva gata să facă tot timpul divertisment pentru public. 

„Unii oameni mă urască doar pentru că o urăsc pe ea. Multă ură este îndreptată asupra lui Meghan, dar eu primesc comentariile. În general, oamenii îmi spun lucruri de bine, însă sunt mulți care își varsă nervii pe mine”, a povestit Sidney Beckles. 

Tânăra, care lucrează într-un bar în Anglia, a început să fie recunoscută drept sosia lui Meghan după ce actrița s-a căsătorit cu prințul Harry. Sidney nu crede că seamănă atât de mult cu ducesa de Sussex, ci doar că are câteva trăsături asemănătoare, în special zâmbetul. 

La videoclipurile pe care aceasta le postează, Sidney primește o mulțime de comentarii în care i se spune că arată ca Meghan: „Ești adoptată?”/ „Ești sigură că nu ai fost schimbată la naștere? Gemeni absoluți”. 

„Mi se pare un compliment uriaș să mi se spună că semăn cu ea. Este o femeie uimitoare. Nu știu cum este ca persoană, fiindcă nu am cunoscut-o niciodată, însă pare o persoană bună”, a mai spus Sidney.

Cum se dezmiardă reciproc Renato Usatîi și Nina Crețu

Renato Usatîi a dat din casă. Acesta a dezvăluit cum o dezmiardă pe Nina Crețu, tânăra cu care formează un cuplu, și cum îl dezmiardă ea pe el, transmite www.stiri.md.

Nina Crețu dezvăluie cum a făcut cunoștință cu Renato Usatîi - Stiri.md

„Eu îi spun «păsărunea» și ea îmi spune «păsăroi»”, a spus Usatîi în cadrul unui nou interviu al podcastului „Bandstage”.

Usatîi a mai adăugat că Nina permanent îi face observații, în special în ceea ce ține de greșelile din vorbire sau scriere și îmbrăcăminte.

„Eu am rugat-o chiar, dacă undeva fac greșeli, ori scriu unele postări, ea se uită peste ele dacă am scris corect. Sau câteodată îmi mai trag câte o hăinuță mai smeșnaia (n.r. – amuzantă), îmi zice: «Ce ți-ai luat cămașa asta de președinte de colhoz?»”, spune el.

Cu toate acestea Usatîi zice că în relația lor „tăt îi четко, обстановка по кайфу” (n.r. – totul e bine, o atmosferă de plăcere).

Întrebat când ar putea să o ceară pe tânără de soție, Usatîi a răspuns: „Când o s-o cer pe domnișoara Nina Crețu de mireasă atunci o să vă informez, o să veniți vornicel cu Gonța (n.r. – jurnalistul Gheorghe Gonța), în pereche, amândoi frumușei cu aceeași ukladkă (n.r. – coafură), o să aibă un impact nu mai mic decât nunta mea cu Nina Crețu”.

Nina Cretu - dezvaluiri neasteptate despre relatia sa cu Renato Usatii.  Afla cum s-au cunoscut cei doi indragostiti: „Am crezut ca e o gluma de la  inceput...” - FOTO

Mistreți pieriți, depistați într-o pădure din Ungheni. Ce a descoperit ANSA

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor a anunțat că în trupul de pădure al localității Valea Mare, raionul Ungheni, în proximitatea râului Prut, au fost depistați patru mistreți morți.

Vânătoare de mistreți - ce trebuie să știi înainte să tragi -

Ca urmare a recoltării probelor de la aceștia a fost confirmată prezența virusului pestei porcine africane.

„Pe teritoriul Republicii Moldova a fost confirmată prezența virusului pestei porcine africane în probe recoltate de la 4 cadavre de mistreţi, găsiți morți în trupul de pădure al localității Valea Mare, raionul Ungheni, în proximitatea râului Prut”, se arată în comunicatul instituției.

Responsabilii menționează că în focare se efectuează controlul rezervoarelor faunei sălbatice, sunt introduse măsuri de carantină în focar, sunt stabilite zona de protecție și cea de supraveghere.

De asemenea, ANSA reamintește că mișcarea porcilor din exploatațiile nonprofesionale către abatoare, puncte de sacrificare, târguri de animale, precum și plasarea pe piață a produselor și subproduselor parvenite de la acestea sunt interzise.

Produsele fabricate în Moldova vor ajunge pe cele mai bogate piețe din lume

Exporturile de produse moldovenești vor fi deschise pe cele mai bogate piețe din lume.

„Asta după ce Republica Moldova și Asociația Europeană de Liber Schimb (Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția) au ajuns la un numitor comun privind semnarea Acordului de Liber Schimb”, a anunțat ministrul Dumitru Alaiba.

„Semnarea Acordului cu EFTA inevitabil va deschide noi oportunități de dezvoltare economică prin îmbunătățirea accesului la piețele internaționale și creșterea competitivității în producția de bunuri și servicii.

Acordul va oferi șanse mai bune pentru exporturile moldovenești și va reduce taxele vamale pentru mărfurile importate din EFTA. Astfel, prin eliminarea unor obstacole comerciale, companiile din Republica Moldova ar putea avea acces mai ușor la piața din țările membre EFTA, fapt ce va încuraja mai multe investiții străine în Moldova și va deschide noi oportunități de export pentru companiile locale. Asta înseamnă posibilități pentru crearea locurilor de muncă bine plătite în diverse sectoare ale economiei moldovenești.

În perioada următoare voi convoca diferite grupuri de exportatori moldoveni ca să stabilim cum anume îi putem ajuta să pătrundă pe câteva dintre cele mai prospere țări din lume și cum să utilizeze această oportunitate economică la maximum”, a mai declarat ministrul Economiei.

May be an image of sky and text that says

Ibrahim Celikkol, gest impresionat după cutremurul devastator care a lovit Turcia. ce a făcut actorul din ”Prizoniera destinului”
Articolul anterior
Previziuni sumbre pentru 2023: ”Încercați să nu ţineţi banii la bancă”
Articolul următor