O tornadă violentă a măturat totul în cale pe o distanță de 80 de km în SUA. 7 morți, sute de case rămase fără acoperișuri și peste 86.000 în beznă

În Statele Unite, o tornadă violentă a măturat totul în cale pe o distanță de 80 de kilometri. Cel puţin şapte oameni au murit în Alabama şi Georgia. Alte zeci de persoane grav rănite au fost duse la spital. Iar de săptămâna viitoare, vremea rea ajunge şi în Europa. Un vortex polar aduce temperaturi negative şi ninsori abundente, scrie observatornews.ro.

Sunt momentele de spaimă şi neputinţă trăite de peste 18 mii de oameni. Oraşul Selma a fost prima ţintă a tornadei. Nimic nu a stat în calea furiei naturii: în doar câteva minute, sute de case au rămas fără acoperişuri, în timp ce drumurile principale au fost blocate de copacii doborâţi. Furtuna a provocat şi un incendiu, iar văpaia s-a răspândit rapid la mai multe case.

Prăpăd a fost şi în Georgia, la sud-est de Atlanta. Aici, peste 86 de mii de oameni au rămas în beznă. Echipele de salvare au trecut din uşă în uşă ca să se asigure că nimeni nu a rămas blocat sub dărâmături. Prăpăd a fost şi în Georgia, la sud-est de Atlanta.

Aici, peste 86.000 de oameni au rămas în beznă. Echipele de salvare au trecut din uşă în uşă ca să se asigure că nimeni nu a rămas blocat sub dărâmături. Zilele următoare, ploile violente ajung şi în California, iar de săptămâna următoare sunt aşteptate ninsori.

 În California, un ciclon a făcut ravagii pe plaja unde Kourtney Kardashian şi Travis Barker şi-au cumpărat o nouă casă în luna octombrie, pentru aproximativ 15 milioane de dolari. De săptămâna următoare, aici sunt aşteptate şi ninsori.

Şi Regatul este sub ape. Ploile abundente de zilele trecute au inundat oraşul Cardiff şi alte părţi din Anglia centrală. Atenţionarea de vreme rea este valabilă şi în weekend, iar de săptămâna viitoare vremea se schimbă radical pe tot continentul. Un vortex polar va pune stăpânire pe mare parte din Europa şi va aduce temperaturi scăzute şi ninsori puternice.

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

De ce au părăsit brusc portul Novorossiisk mai multe nave de luptă și submarine rusești ale Flotei Mării Negre
Articolul anterior
Jenna Ortega a făcut senzație cu tunsoarea ”lup” pe covorul roșu
Articolul următor