O vedetă de la noi a rămas fără cont pe Instagram, telefon, poștă electronică. Toate i-au fost blocate în aceeași zi

Rodica Ciorănică a a avut parte de un ghinion sau poate că tehnologiile trec la un alt nivel și fiecare din noi poate avea asemenea ,,surprize” într-o bună zi. Adevărul este că lumea reală nimic nu o poate înlocui, încearcă să ne spună Rodica Ciorănică.

separator

,,Ieri am avut un fel de zi de doliu. Cineva mi-a sters de pe fata pamantului virtual pagina de Instagram si toate emotiile mele adunate in cuvinte, pozele si 19 mii de urmaritori adevarati au disparut de parca nici nu au fost”, a mărturisit Rodica Ciorănică, pe facebook.

,,Mi-a fost blocat telefonul, posta electronica, onenote-ul si alte lucruri fara de care acum 20 de ani lumea functiona normal. Eu nu am crezut niciodata pana la capat in toate minunile internetului, in posibilitatile de a-ti depozita toate lucrurile valoroase (incepand de la acte pana la amintiri) pe niste arhive imaginare pe care nu le pot localiza geografic.

Acum, dupa povestea asta, nu mai stiu ce vreau sa salvez si ce nu. Instagramul e un instrument care face parte din jobul meu, nu o pastila vitala. In schimb, am invatat o lectie. Sa pretuiesc mai mult lucrurile adevarate”.

Jurnalista a mai amintit că este important să continuăm să prețuim lucrurile reale din viața noastră: ,,Stiu ca daca vrem carti, le cumparam pe hartie, nu pe tableta. Ca prietenii ni-i facem in viata reala. Ca ne indragostim nu de cei care scriu pe retele LOVE YOU, dar iubim oamenii care ne anuleaza toate tristestile cu o imbratisare”.

Primul cetățean român a fost depistat pozitiv cu coronavirus
Articolul anterior
Dansul și exercițiile fizice păstrează creierul tânăr
Articolul următor
Alte articole interesante