O vedetă TikTok și mama ei riscă ani grei de închisoare, fiind acuzate de moartea a doi bărbați

O tânără faimoasă pe TikTok și mama ei se numără printre cele trei femei acuzate de crimă, după ce doi bărbați au fost uciși într-un accident petrecut pe o șosea din Leicestershire.

Mohammed Hashim Ijazuddin, cunoscut sub numele de Hashim, și Saqib Hussain, călătoreau pe A46, în jurul orei 1:30, vineri, cu o Skoda Fabia argintie, înainte ca autoturismul să părăsească carosabilul. Alte două mașini, un Audi TT gri și un Seat Leon albastru, au fost zărite în apropierea respectivului loc, chiar la acel moment. Toate cele trei vehicule circulau cu viteză înainte de coliziune.

Cei doi bărbați au fost declarați morți la fața locului, a spus poliția din Leicestershire, iar o mașină ar fi izbucnit în flăcări. Tânăra cunoscută pe TikTok, Mahek Bukhari, în vârstă de 22 de ani, și mama ei, Ansreen Bukhari, în vârstă de 45 de ani, au fost acuzate de crimă în urma accidentului, alături de Natasha Akhtar, de 21 de ani, din Birmingham. De asemenea, polițiștii au arestat doi bărbați din Leicester, în vârstă de 21 și 27 de ani, fiind și ei suspectați de crimă. Aceștia se află în prezent în custodia poliției.

Oamenii legii fac apel la posibilii martori

O pagină JustGiving a fost creată în memoria celor doi bărbați. Poliția din Leicestershire a declarat că anchetele inițiale au constatat că alte două mașini se deplasau în zonă în momentul coliziunii – un Audi TT gri și un Seat Leon albastru. Un tânăr de 20 de ani care a fost arestat vineri sub suspiciunea de crimă a fost eliberat de atunci din custodia poliției. El nu se va confrunta cu alte investigații ulterioare.

Inspectorul șef detectiv Tony Yarwood de la Unitatea de operațiuni speciale din East Midlands a spus: ”Oricine care a călătorit în zonă la primele ore și are vreo înregistrare cu camera de bord, vă îndemnăm să vă prezentați. Lucrăm să punem cap la cap mișcările tuturor mașinilor implicate și orice filmare a acestora ne va ajuta investigația”. Trio-ul acuzat de crimă urmează să apară în fața unui judecător, scrie observatornews.ro.

Colete din Republica Moldova, trimise către conaționalii de peste hotare, reținute de polițiștii de frontieră

Colete din Republica Moldova, cu bunuri în valoare de peste 25.000 lei românești, echivalentul a peste 100.000 de lei moldovenești, care urmau să ajungă la moldovenii de peste hotare, au fost reținute pe 25 ianuarie de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Potrivit Poliției de Frontieră din România au fost supuse controlului patru autoutilitare încărcate cu bagaje şi colete. Astfel, au fost depistate 1248 litri de vin, 230 litri cu alcool şi 218 kilograme de produse alimentare de origine animală (carne, lapte, ouă, brânză), de provenienţă Republica Moldova, pentru care persoanele nu deţineau documente legale.

Alcoolul a fost confiscat, iar bunurile de origine animală au fost predate autorităţii sanitar veterinare pentru a fi distruse.

Persoanele care transportau coletele au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 30.000 lei românești, echivalentul a peste 125.000 de lei moldovenești.

Camioane cu lemne din România, în drum spre Chișinău

Primele cinci camioane cu lemne de foc din România urmează sa ajungă astăzi în Republica Moldova. E o primă tranșă din cei 130 mii de metri cubi de lemn cumpărați din România cu sprijinul Înaltului Comisariat a Organizației Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Doar 24 de camioane cu 307 metri cubi de lemn confiscate în 2021 în urma  apelurilor privind transporturi suspecte de lemn

Reprezentanţii Ministerului Mediului de la Chișinău au declarat că lemnele vor fi distribuite solicitanților din raioanele Glodeni și Cantemir, deoarece în aceste regiuni este mai puţin teren împădurit. Lemnele vor ajunge la primării și apoi vor fi distribuite pensionarilor, veteranilor de război şi persoanelor vulnerabile.

Lemnul de foc a fost cumpărat din România la un preţ preferenţial. Deşi iarna şi-a intrat de mult în drepturi, mulţi dintre cetăţenii care au vrut să cumpere lemne de la stat și sunt inscriși pe listele de aşteptare, nu au primit nimic.

Moscova recunoaște că a trimis din greșeală la moarte mii de ruși. Bilanțul procurorului general privind ”mobilizările ilegale” pentru Ucraina

Procurorul general al Rusiei, Igor Krasnov, a anunțat marți, 31 ianuarie, că peste 9.000 de cetăţeni ruşi care au fost ”mobilizaţi ilegal” pentru a fi trimişi să lupte în Ucraina au revenit la casele lor, relatează EFE.

Anunțul a fost făcut în timpul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Krasnov a precizat că unii dintre aceștia, ”din motive de sănătate, nu ar fi trebuit să fie mobilizaţi în niciun caz.”

Pentru susţinerea trupelor ruse angajate în campania militară declanşată împotriva Ucrainei anul trecut în februarie, Putin a ordonat în septembrie mobilizarea a circa 300.000 de rezervişti. Au fost mobilizaţi în total circa 318.000 de soldaţi, dintre care aproximativ 150.000 s-au alăturat contingentului desfăşurat în Ucraina, ceilalţi fiind în instrucţie.

Anunţul mobilizării a generat plecări masive ale bărbaţilor ruşi cu vârsta de încorporare către ţări precum Kazahstan, Georgia, Mongolia, Finlanda sau Armenia. Au survenit, de asemenea, protestele, mai ales în regiunile îndepărtate de Moscova şi Sankt Petersburg, după ce au fost mobilizaţi rezervişti cu probleme de sănătate sau taţi cu familii numeroase.

Mai mult, unii dintre cei mobilizaţi sau familiilor lor s-au plâns de insuficienţa echipamentelor şi de condiţiile precare din cazărmi, neajunsuri recunoscute în cele din urmă de oficialii ruşi, care au promis măsuri de îndreptare a lor.

”Mobilizarea s-a desfăşurat într-o perioadă scurtă de timp şi a relevat numeroase probleme importante, care au devenit o lecţie pentru mulţi”, a semnalat procurorul general. Acesta a subliniat necesitatea reorganizării evidenţelor militare şi crearea unor baze de date adecvate.

sursa

Un adolescent de 15 ani şi-a omorât părinţii şi fratele mai mic, și a stat trei zile cu cadavrele în casă
Articolul anterior
Și-a găsit sfârşitul de Ziua Îndrăgostiţilor în mâinile bărbatului pe care cândva l-a iubit
Articolul următor