O viitoare mireasă, răpusă de Covid la cinci zile după data programată a nunții

O viitoare mireasă a murit infectată de coronavirus, la cinci zile după ce trebuia să meargă spre altar, pentru a se căsători cu iubitul ei. Tânăra nu a mai apucat să îmbrace rochia de mireasă.

Stephane Smith, în vârstă de 29 de ani, urma să se căsătorească cu logodnicul ei, Jamie Bassett, în cadrul unei ceremonii de basm, în SUA. Acest lucru nu a mai apucat să se întâmple, după ce femeia a fost răpusă de coronavirus.

Cu doar câteva zile înainte de nuntă, tânăra a început să se simtă rău. Cum starea de sănătate se degrada, logodnicul ei a adus-o la spital, unde a fost diagnosticată cu Covid-19 și pneumonie.

”Am sărutat-o și i-am spus că o vom vedea și că va fi bine”, a spus mama ei.

Stephane și-a petrecut ziua nunții în spital, unde s-a luptat cu atacuri de anxietate și izolare, pe lângă lupta cumplită cu virusul. La doar câteva zile, familia a fost anunţată că femeia a decedat, potrivit dailystar.co.uk.

Logodnicul ei a fost dărâmat de cutremurătoarea veste. El spune că logodnica sa era o persoană ”neobișnuit de atentă și iubitoare”.

”Ne-au spus că i-au pierdut pulsul de patru ori și au adus-o înapoi de trei ori, iar pentru ultima oară nu i-au mai putut restabili pulsul”, a adăugat logodnicul femeii.

În loc să se bucure de primele săptămâni ca proaspăt căsătoriți, bărbatul este nevoit acum să îşi plângă logodnica.

sursa

Filip Kirkorov i-a dedicat un mesaj cuceritor Nataliei Gordienko
Articolul anterior
Astăzi creștinii ortodocși de rit vechi îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei! Ce spune tradiția populară
Articolul următor
Alte articole interesante