O zi plină și deosebită pentru Nona Marian!

Nona marian2O femeie frumoasă și interesantă. O soție iubitoare și devotată. O mamă care savurează fiecare poveste alături de fiicele ei. O prietenă adevărată și scumpă. O interpretă care a făcut furori acum câtiva ani și care a revenit în forță în scenă, după o pauză mai lungă. O femeie punctuală și un bun organizator. Așa o cunosc cei dragi și cei care măcar o dată au avut ocazia să o cunoască pe Nona Marian. Astăzi, interpreta își sărbătorește ziua de naștere, fapt pentru care Unica.md vine cu un mesaj de felicitare.

separator

Puține cuvinte se pot spune unei femei adevărate, dar cu toate astea, îți dorim din suflet succese în toate, sănătate și cât mai multe clipe senine alături de cei dragi. Să rămâi la fel de pozitivă și iubitroare de viață. Să ne bucuri cu noi melodii și proiecte de succes. Să aduni lângă sufletul tău doar oameni sinceri și care vor ști să te aprecieze pentru ceea ce ai mai special. LA MULȚI ANI!

O femeie specială are întotdeauna apreciarea colegilor. Iată două mesaje venite din parte persoanelor care și-au făcut loc în viața interpretei:

pasha parfeni”Nona, îți doresc din suflet să rămâi mereu așa de frumoasă, gingașă, specială cum ne-ai obișnuit. Să ai putere și inspirație să bucuri pe toți așa cum știi tu mai bine, prin melodii frumoase și proiecte deosebite. Fii fericită alături de familia și prietenii tăi. La mulți ani!”

Pasha Parfeni

Aura”Nona este o persoană deosebită. Este un prieten de încerede și o colegă puternică. Este o persoană creativă care își caută mereu noi activități în care să se realizeze. Este o mamă, soție și interpretă foarte bună. O admir pentru asta și vreau să îi doresc să rămână mereu așa. Să fie sănătoasă și ambițioasă precum am știut-o din totdeauna. Să molipsească pe toți cu punctualitatea și setea de viață de care dă dovadă în fiecare zi. Să aibă parte de noi proiecte și succese în tot ce își propune. Eu sunt tare mândră și bucuroasă că lucrăm împreună. Are foarte multe idei frumoase și putere de convingere. Este un motoraș de idei creative și mă mobilizeză indiferent cât de descurajata nu aș fi. La mulți ani, draga mea prietenă!”

Aura

Imagini de la botezul fetiței lui Pepe!
Articolul anterior
Rihanna cu genunchii însângeraţi!
Articolul următor