Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu. Vedeta a publicat un mesaj răvășitor

Timp de 7 ani, prezentatoarea de peste Prut Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au format unul din cele mai urmărite cupluri din showbizul românesc. În pofida acestui fapt, cuplul a anunțat recent că divorțează.

separator

Oana  are 43 de ani și face parte din categoria femeilor care au trecut prin adevărate coșmaruri pentru a aduce pe lume un copil. Vedetă a născut-o pe fetița sa, în anul 2014, moment în care a fost la un pas să îți piardă viață. Operația să de cezariană a fost una extrem de riscantă și a venit la pachet cu mult alte complicații, ceea ce a adus-o pe masă de operație de mai multe ori.

”M-am trezit de trei ori într-o baltă de sânge la naștere. Totul a fost groaznic, de aceea, a fost nevoie de o altă intervenție. M-am operat a două oară la același medic, eram într-o continuă panică, eram agitată. De la o simplă cezariană, am ajuns la un adevărat coșmar. După ce am stat două zile în spital, m-am externat. Culmea, deși eram într-o stare foarte proastam, doctorul meu, nici măcar nu m-a sunat să mă întrebe cum mă simt. Când am ajuns la spital, să îmi schimb pansamentele, timp de șase săptămâni, am aflat că operația nu se închisese”, a povestit Oana, potrivit bzi.ro.

Chiar dacă au trecut prin mai multe greutăți, pe care le-au depășit împreună, se pare că lucrurile între Oana și Marius nu mai funcționează de ceva vreme și cei doi au decis să se separe pentru o perioadă. Vestea despărțirii a fost dată chiar de vedeta de televiziune, aceasta a explicat prin intermediul unui mesaj răvășitor care ar fi motivele care au condus la divorț:

„Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare! Am scris-o și am șters o apoi! Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații. În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră si deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Oana Roman si Marius Elisei Cand părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris. Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință, si îmi doresc ca relația noastră ca părinți să rămână una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul. Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv și fizic în creșterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase și pentru asta îl respect și îl voi respecta toată viața mea! Oana Roman se desparte de Marius Elisei: „Între noi lucrurile nu mai funcționează” Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem. Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca părinți trebuie sa rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm că această separare este unica soluție. Mi-aș dori ca presa să nu speculeze aberant atâta timp cât cred că am fost destul de clară! Vă mulțumesc!”, a scris Oana Roman pe contul său de Facebook.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante