,,Ochiul tău iubit” – băieții din trupa Akord oferă o interpretare excepțională a piesei, pe versurile lui Mihai Eminescu!

Igor Sîrbu și Eduard Malareu, membrii formației Akord, își surprind fanii cu o nouă producție muzicală. Băieții au filmat și un videoclip superb la piesa ,,Ochiul tău iubit”, pe un vârf de stâncă, în mijlocul naturii, oferind publicului o interpretare deosebită a piesei pe versurile lui Mihai Eminescu și muzica semnată de compozitorul Eugen Doga.

„Сand te sacrifici de dragul artei, devii mai fericit. Muzica apartine maestrului Eugen Doga: „Unde, daca nu la inaltime, trebuie si merita sa lansam astfel de opere muzicale”, au scris interpretii pe Facebook.

„Va indemnam si pe voi, dragilor, sa apreciati aceste versuri, aceasta muzica si acest clip. Lansam «Ochiul Tau Iubit» cu ocazia Zilei Culturii Nationale, sarbatorita atat in Republica Moldova cat si in Romania si in ziua in care omagiem maretia culturala si talentul lui Mihai Eminescu.

Am interpretat de mai multe ori această piesă, fiind acompaniați de orchestre simfonice, la Chișinău, Iași și București, acum, însă a venit momentul unui clip oficial, acum s-au așezat stelele. Mulțumim marelui compozitor Eugen Doga pentru splendida și pătrunzătoarea muzică, dar și pentru încrederea ce ne-a oferit-o. Multumim marelui compozitor Eugen Doga pentru splendida si patrunzatoarea muzica, dar si pentru increderea ce ne-a oferit-o. Traim viata din plin si acceptam sacrificiile de dragul muzicii, fiindca ea este misiunea noastra, pe care ne straduim s-o facem, de fiecare data, mai buna si mai buna”, menționează trupa Akord, pe facebook.

Poliția oferă detalii despre tânărul căzut în gol la mall
Articolul anterior
Alertă cu bombă la un mall din Chișinău. Toată lumea a fost evacuată
Articolul următor