Ocupanții ruși au bombardat două zone rezidențiale din Kiev. Sunt victime

Invadatorii au bombardat două districte din Kiev: există victime. Civilii din Kiev au avut de suferit în urma atacului.

Враг обстрелял Киев / REUTERS

Inamicul de la „Gradov” a tras în zona rezidențială Nivki din Kiev, există victime. Deputatul popular al Ucrainei, Oleksiy Goncharenko, a anunțat acest lucru în canalul său de telegram, conform Unian.net.

„Invadatorii au lovit Kievul (Nyvky) de la Gradov. Sunt victime. Monștrilor, ce faceți?”, a scris el.

Potrivit Administrației de Stat a orașului Kiev, invadatorii au distrus clădirile din districtele Svyatoshinsky și Shevchenko.

Un centru comercial, case din sectorul privat și clădiri înalte au fost supuse bombardării.

Incendiile au fost stinse. Sediul centrului comercial și două case particulare au fost avariate. În plus, miercuri dimineața regiunea Shevchenkovsky a fost bombardată. La fața locului se află salvatorii și paramedicii. Acum este un incendiu în mai multe case private și într-o clădire înaltă.

Patru persoane sunt rănite. Se precizează informații despre victime și despre natura distrugerii.

Anterior, șeful Administrației Militare Regionale de la Kiev (OVA), general-locotenentul Oleksandr Pavlyuk, a declarat că sarcina Forțelor Armate ale Ucrainei (APU) în regiunea Kiev este de a împiedica trupele ruse să încerce să treacă râul Irpin și continua ofensiva asupra Kievului.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

78 de avioane ruseşti au fost confiscate în străinătate
Articolul anterior
Transportatorii din Moldova sunt îndemnați să evite Polonia în drum spre Rusia sau Belarus
Articolul următor