Odă creației compozitorului Eugen Doga! Muzica maestrului a răsunat astăzi în Parcul Catedralei, în interpretarea copiilor talentați

Melodiile din repertoriul compozitorului Eugen Doga au răsunat astăzi în Parcul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, în preajma Aleea Pictorilor, în interpretarea tinerilor muzicieni, absolvenţi ai Şcolii de Muzică ,,Eugen Doga”.

Manifestarea cultural-artistică este parte a proiectului „Dialog cu chişinăuienii”, desfăşurat de Primăria municipiului Chişinău.

Activitatea se înscrie în programul de manifestări cultural-artistice, cu genericul „Tinere talente”, la care participă elevii Şcolii de Muzică „E.Doga” din Capitală.

Tinerii muzicieni au fost salutaţi şi de vestitul compozitor Eugen Doga, care a fost prezent la concert şi a apreciat măiestria tinerilor muzicieni.

Programul evenimentului a inclus Odă maestrului Eugen Doga: melodii din repertoriul compozitorului, un concert de totalizare susţinut de colectivele de elevi şi profesori ai Şcolii de Muzică „E. Doga”, o expoziţie de lucrări ale elevilor Şcolii de Arte Plastice „A.Şciusev”, un atelier plain air de pictură.

Manifestarea va culmina cu înmânarea certificatelor de absolvire a celor două şcoli de artă.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului cultural-educativ „Dialog social cu chişinăuienii” ce are drept scop valorificarea potenţialului artistic a comunităţilor de artă şi educarea interesului public pentru valorile de artă.

Feribot, cuprins de flăcări. Peste 200 de oameni au sărit în apă pentru a se salva
Articolul anterior
Cristina Gheiceanu și soțul ei sărbătoresc nunta de flori! ,,Cu tine este locul unde este casa mea”
Articolul următor
Alte articole interesante