Oficialii din conducerea MAI al Ucrainei, morți în urma prăbușirii elicopterului la Brovary

În dimineața zilei de miercuri, 18 ianuarie curent, un elicopter s-a prăbușit în orașul Brovary (regiunea Kiev), în care se afla conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) al Ucrainei.

FOTO O primă listă a oficialilor morți, inclusiv numele echipajului, în urma prăbușirii elicopterului la Brovary

Elicopterul cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei se îndrepta spre regiunea Harkov. Biroul președintelui a susținut anterior că vehiculul se îndrepta către unul dintre „punctele fierbinți”.

Potrivit informațiilor oficiale, în elicopter se aflau nouă persoane, toate au murit, transmite www.realitatea.md, conform surselor ucrainene de informare.

O primă listă a victimelor decedate

Printre morți, se numără ministrul de Interne, Denis Monastyrsky; adjunctul său Yevgeny Yenin; secretarul de stat al MAI Iuri Lubkovich.

Potrivit șefului adjunct al biroului prezidențial, Kirill Timoshenko, aceștia se aflau într-o călătorie de afaceri într-una dintre zonele în care au loc luptele. La rândul său, șeful Poliției Naționale din regiunea Harkov, Vladimir Timoșko, a spus că Monastyrsky a mai zburat în această regiune.

Pe lângă conducerea MAI, a decedat asistenta ministrului Tatyana Shutyak; șeful agentului său de securitate Mihail Pavlushko, fotograful Mykola Anatsky și agentul superior al Departamentului de Securitate Internă al Poliției Naționale, Andriy Marinchenko.

Alături de cei menționați mai sus și trei membri ai echipajului s-au stins din viață: comandant de aeronave – instructor al escadronului de aviație special pe elicoptere Alexander Vasilenko; pilotul unei escadrile de aviație specială pe elicoptere Konstantin Kovalenko;
mecanic de bord al unei escadrile de aviație specială într-un elicopter, submarin al Serviciului de protecție civilă Ivan Kasyanov.

Bilanț

Datele Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență al Ucrainei s-au schimbat în cursul zilei. Inițial, 17 persoane au fost declarate moarte acolo (inclusiv patru copii, precum și nouă persoane care se aflau în elicopter), soarta unui copil rămâne necunoscută. Alte 25 de persoane, inclusiv 11 copii, au fost rănite.

Ulterior, însă, departamentul a spus că 14 persoane au murit. Ei au spus că operațiunile de căutare și salvare la locul accidentului au fost finalizate.

Ambuteiaje kilometrice în Capitală, în urma unui accident violent la sensul giratoriu de pe bulevardul Renașterii Naționale

Un accident violent produs în această seară, în jurul orei 18:30, la sensul giratoriu din apropierea Circului din Chișinău, a creat ambuteiaje masive în această zonă a capitalei.

Potrivit informațiilor preliminare, două autoturisme au intrat în coliziune.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre victime. Vom reveni cu detalii.

Concurenta Rusiei la ,,Miss Univers” refuză să se întoarcă în țara natală după finalizarea concursului. Tânăra a decis să rămână în SUA și se ascunde

Rusoaica Anna Linnikova, concurenta Rusiei la „Miss Univers”, se ascunde în SUA după finalizarea concursului. Modelul refuză să se întoarcă în Rusia și nici nu vrea să spună unde se află exact în acest moment.

Неужели я не могу»: «мисс Россия» Анна Линникова заявила о жизни в США -  Экспресс газета

Anna Linnikova nu a intrat în top 16 și a refuzat să se întoarcă acasă după concurs. Rusoaica se ascunde în Statele Unite și se teme de amenințările care îi sunt trimise.

Linnikova, care a încercat să se împrietenească cu reprezentanta Ucrainei, Victoria Apanasenko, călătorește acum.

,,Acum călătoresc prin America și din motive de siguranță, încă o dată, nu-mi dezvălui coordonatele exacte”, a declarat rusoaica într-un interviu acordat presei ruse.

Tânăra continuă să viseze la o carieră de model.

Модель Анна Линникова рассказала о травле после конкурса "Мисс Вселенная"

Concursul din acest an a fost câștigat de reprezentanta SUA, R’Bonnie Gabrielle.

Un muncitor francez a câștigat 17 milioane de euro la loto, după o greșeală care i-a schimbat total destinul

A vrut să joace la loto pe vineri, 13, dar din greșeală a bifat căsuța pentru sâmbătă. Nu a bănuit nicio clipă că dintr-o eroare avea să i se schimbe viața total.

Un muncitor din Franța a câștigat 17 milioane de euro, crezând că joacă pentru tragerea de vineri, 13 ianuarie, doar că a bifat data de sâmbătă. Iar combinația de numere s-a dovedit a fi cea potrivită, potrivit unui comunicat de presă al FDJ publicat joi.

I s-a prezis un câștig mare în urmă cu 20 de ani

Când și-a verificat biletul, omul era convins că a jucat cu o zi înainte și deci a pierdut. Doar că exact înainte de a merge dezamăgit la culcare a primit o notificare de la FDJ care îi dădea fericita veste. „În ziua aceea, trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului meu”, a declarat bărbatul când i-a fost înmânat premiul.

Și-a trezit soția și i-a spus că a câștigat 17 milioane de euro și au început să facă planuri pentru noua lor viață până în zori. „Este începutul unui nou început”, a mai spus el.

Milionarul își propune acum să-și părăsească slujba de muncitor pentru a-și înființa propria afacere, a cumpăra o casă în nordul Franței, a călători mai mult cu familia, dar mai ales… pentru a consuma produse de mai bună calitate. „În loc să-mi cumpăr carnea din supermarketuri, acum voi merge la măcelar”, a spus el.

Cu banii în sfârșit în buzunar, bărbatul se poate apuca să cumpere cadoul promis soției sale. „Când am întrebat-o ce o va face cea mai fericită, nu a ezitat nicio secundă: un grătar electric”, a spus norocosul milionar.

Jucătorul norocos a mai povestit că un prieten al familiei i-a prezis că într-o zi va câștiga o sumă mare de bani la loterie. Se întâmpla în urmă cu aproximativ douăzeci de ani. „Pe atunci, nu credeam deloc în darurile lui, dar acum, cu atât mai mult”, a mărturisit el, amuzat.

sursa

Tragedie la Orhei: Un copil a fost strivit mortal de o poartă metalică
Articolul anterior
Afișarea sfârcurilor nu va mai fi interzisă pe Facebook și Instagram. O decizie oficială va fi luată în următoarea perioadă
Articolul următor