Oficiile comerciale ale Premier Energy vor fi închise până pe 27 martie: facturile vor fi expediate în baza datelor estimative

Pentru evitarea riscurilor de contaminare cu virusul de tip nou COVID19, Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. extinde perioada închiderii oficiilor sale comerciale din Chișinău și din regiuni până pe data de 27 martie curent.

separator
Totodată furnizorul va emite până la sfârșitul lunii facturi calculate în baza indicilor estimativi.

Ținând cont de situația excepțională pe care o parcurgem și condițiile specifice de prestare a unui serviciu continuu consumatorilor noștri, corelat cu recomandările Ministerului Sănătății, Protecției Sociale și a Muncii pentru evitarea riscului de răspândire a coronavirusului, aducem la cunoștință că în perioada de până la 31 martie curent, nu va fi efectuată citirea datelor reale de pe contoarele electrice. Această măsură are un caracter temporar și corespunde Regulamentului ANRE în vigoare „cu privire la furnizarea energiei electrice”.

Clienții vizați de această modificare operațională, temporar vor primi conform graficului, facturi calculate în baza indicilor individuali estimativi pentru fiecare loc de consum în parte. Formula de calculare estimativă prevede deducerea aritmetică a mediei zilnice din ultimele trei facturi, care se înmulțește la numărul de zile incluse în factura emisă, conform principiului estimativ. Cantitatea de energie facturată poate varia nesemnificativ în raport cu datele reale înregistrate de contor.

Menționăm că această acțiune impusă de circumstanțe explicabile și justificate vizează doar consumatorii, care urmează să primească în această perioadă, conform graficului individual, facturile pentru energia electrică consumată.

Facturile pentru energia electrică pot fi achitate la distanță: prin internet, cu cardul bancar, la terminale și la bancomatele Victoriabank.

Consumatorii sunt rugați să efectueze plățile fără întârzieri pentru a evita acumularea datoriilor, care la rândul lor ar conduce la datorii față de producătorii/ furnizorii noștri de energie, ceea ce ar pune în pericol livrarea continuă.

Mai puțină durere și disconfort în perioada dentiției
Articolul anterior
Un caz de Covid-19 cu transmitere locală, la Sângera
Articolul următor
Alte articole interesante