Oksana Voevodina a devenit ,,fata cuminte”. Ce s-a schimbat după căsătorie?

Recent, toată Rusia, dar și întregul mapamond a vorbit despre nunta modelului Oksana Voevodina și a regelui Malaeziei, Mohamed V. Tânăra de 25 de ani a câștigat concursul Miss Moscova, în 2015, iar ulterior a participat la diverse reality show-uri. Acum, pentru că i-a jurat iubire veșnică soțului ei, Oksana nu mai poate publica imagini sexy.

separator

Totodată, toată lumea se întreabă de ce regele Malaeziei, în vârstă de 49 de ani, a organizat o nuntă la Moscova, dar nu în țara sa. Mai mult, mass-media a răspândit informații că, în patria regelui, nimeni nu reclamă faptul că regele este căsătorit. Nici mama lui Mohammed nu ar aproba alegerea fiului ei.

În primul rând, Oksana este străină, iar în al doilea rând, a acceptat islamul abia recent. Soacra modelului este sigură că aceasta a schimbat religia numai pentru căsătorie și nu urmărește intenții bune. Între timp, trebuie menționat că Oksana nu va deveni regină, așa cum mulți au presupus.Potrivit legii malaeziene, cel care este născut într-o altă țară nu poate obține titlul regal. Singurul lucru pe care tânăra îl poate pretinde este titlul de sultană. Dar nu poate decât să-l primească decât după expirarea mandatului soțului său, când acesta se va întoarce la statul său.

Casa de modă Chanel renunță la gențile din piele naturală
Articolul anterior
Biorevitalizarea și plasmoterapia – ”secretul tinereții” recomandat de medicul dermatolog-triholog Ina Lozovoi – Trestian
Articolul următor
Alte articole interesante