Olesea Sveclă a împlinit 30 de ani. Mesajul deosebit al lui Anatol Durbală, pentru soția sa

Olesea Sveclă trăiește o frumoasă etapă a vieții – 30 de ani, o familie împlinită, un soț iubitor care îi oferă sprijin și ajutor, și doi copilași minunați, fetiță și băiat, care le încântă inimile.

separator
Actrița își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu siguranță, Olesea se bucură de un soț atent și grijuliu, care știe să-i facă zilele colorate.

Soțul ei, prezentatorul TV Anatol Durbală a surprins-o cu un mesaj deosebit și inedit, așa cum de fiecare dată îi reușește să o facă, însă tot mai inventiv și ingenios. În viața de cuplu a soților Durbală, în mod cert, nu e loc pentru clipe de monotonie:

,,”Puiuţ”, „Scumpu'”, „Iubire” – aşa aud că zic soţiile iubitoare soţilor. Dar Ea îmi zice „Durbală”, „Durbazol”, „Durbic”… Şi Cassandra deam’ mă strigă „Durbic” uneori… Cu toate acestea, din gura Ei „Durbazol” sună „Durbabun”, „Durbală” – „Iubire” şi chiar şi „Durbic” începe a aduce a puiuţ (de crocodil, dar totuşi). Şi mie îmi place s-o fac pe gravul când mă scarmănă Ea aşa. Şi-mi place că Ea, ştiind că-mi place, nu arată că ştie. Noi spălăm vasele la nimereală, care când apucă. Iar dacă ni-i a certa, le aruncăm în maşina de spălat (vase). Şi mâncarea o gătim alandala, Ea tot felul de tartoline cu sos de cocomârlă, eu mămăligă. Ne iese gustos la amândoi. Ea mă ceartă că nu ştiu să clădesc hainele frumos pe poliţe şi de câte ori deschide uşa dulapului, îi cade un pulover de-al meu în cap. Eu o cert că aprinde luminile în toată casa, cu trebuinţă şi fără, şi-şi aminteşte neapărat să le deconecteze la baie, exact când eu fac duş acolo. Pe mine mă scoate din sărite că Ea când povesteşte ceva sare peste gânduri, nu spune nume proprii, denumiri de locaţii, cel mai important zice la sfârşit sau deloc şi se miră când îi zic că nu am înţeles. Pe Ea o scoate din sărite că las ştergarele pe masă, că obişnuiesc să-mi tund barba la oglinda de la intrare şi părul tăiat cade în pantofii ei de lac, că tind să îmbrac albastru peste albastru sau bordo peste bordo… şi că nu avem nici masă, şi nici scaune ca lumea în casă… Mai pe scurt, o întreagă corvoadă de mărunţişuri care ne rod.
Dar.
Toate aceste mărunţişuri alcătuiesc la un loc un univers imens de măreţii nevorbite, de văzături ne-privite, de auziri ne-ascultate. Pentru că Ea nu ştie, nu înţelege, nu analizează ca mine, nu conchide şi nu deduce. Ea simte şi iubeşte. De aceea sunt mândru de mine în fiecare zi că m-a dus capul să mi-o iau de soţie. 🙂
Ea azi împlineşte 30 de ani.
Şi iar mă bucur că mai tocim un pic curiozitatea ascuţită a lumii, căreia tare-i mai pasă de diferenţa noastră de vârstă: gata, domnilor, am soţie de treizeci şi „ceva”, nu douăzeci şi „ceva”… Doamne, ce prostie mai e şi asta… 🙂 Ia uitaţi-vă mai jos: avem o „sfecluţă” şi un „durbic” – or creşte mari şi s-or lămuri ei cine cine-i – care spulberă toate. Olesica, la mulţi ani!
Să fii sănătoasă şi fericită! Noi te iubim şi o să facem tot ce ne stă în puteri ca să te păstrăm în starea asta veșnic!”, a scris Anatol Durbală, pe pagina sa de facebook.

La mulți ani sărbătoritei!

alte Articole interesante