Olga Busuioc menține o relație apropiată cu nașii ei de cununie. Poze din vacanță

De câteva luni, interpreta Olga Busuioc trăiește o nouă etapă în viața ei, ca urmare a schimbărilor majore ce au survenit în relația sa de cuplu. Olga a luat o decizie deloc ușoară, dar responsabilă și matură, schimbările venind ca o necesitate în viața sa, una în care singurătatea este constructivă și te ajută să îți resetezi gândurile, regăsirea de sine, nevoile tale…

separator
Deși a luat o pauză în relație și s-a stabilit în Spania, îngrijorându-și astfel admiratorii și publicul fidel, Olga încearcă să surprindă intensitatea fiecărei clipe trăite, își vede necondiționat de cariera artistică și proiectele sale, iar recent și-a bucurat prietenii virtuali. Se pare că soprana are în continuare o relație frumoasă și apropiată cu nașii ei de cununie, ceea ce, desigur, este un lucru îmbucurător și întreține o părticică de speranță.

,,1 week with my ❤️❤️, this amazing!!! special couple”, a menționat artista în dreptul pozelor din vacanță, dezvăluind că a petrecut o săptămână minunată în compania nașilor ei. 

Este de menționat că artista nu a dezvăluit deocamdată nici un detaliu despre statutul căsniciei ei, acestea fiind primele imagini care fac referire la viața sa personală, de când au apărut primele zvonuri despre o posibilă despărțire în cuplu.

A slăbit 27 de kg în doar cinci luni cu ajutorul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com! Angela Lisnic, un adevărat exemplu de ambiție și determinare
Articolul anterior
Recomandări: Cum să folosești corect condimentele în mâncare
Articolul următor
Alte articole interesante