Olga Buzova a împlinit astăzi 35 de ani!

Olga Buzova, prezentatoare TV și interpretă din Rusia, și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. Una dintre cele mai populare vedete ale Instagramului rusesc, cu peste 21 de milioane de abonați, a împlinit 35 de ani. Primul oaspete care a felicitat-o ​​pe Olga a fost sora ei mai mică, Anna.

Anna a publicat fotografii și videoclipuri din arhiva familie pe contul ei și i-a urat fericire și sănătate surorii sale.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Анна Бузова (@annabuzova)

Anna însăși s-a confruntat recent cu probleme serioase. Pe 20 noiembrie, a devenit cunoscut faptul că sora vedetei a suferit un accident vascular cerebral și a fost internată în spital. Mai târziu, Olga a spus că după atac sora ei a început să aibă probleme cu vorbirea. A urmat un curs de recuperare și reabilitare, cu rezultate bune. Astfel, Olga Buzova și-a susținut sora într-un moment dificil pentru ea.

Olga Buzova a mai trăit o dramă de familie. Aceasta își ajută constant părinții, Irina și Igor Buzov, care sunt divorțați. Artista a spus în repetate rânduri că i-a cumpărat mamei sale un apartament în Sankt Petersburg, iar pe tatăl ei l-a ajutat să obțină un loc de muncă în capitala Rusiei.

,,Mulțumesc părinților mei că mi-au dat viață. M-am născut deja. Puteți să mă felicitați”, a scris Olga de dimineața în microblogul său de pe Instagram.

Cu toate acestea, sărbătoarea s-a dovedit a fi umbrită de necazul bunicii, în vârstă de 82 de ani, care locuiește în Lituania. Olga nu-și poate vizita bunica care s-a îmbolnăvit în urmă cu câteva zile, și asta din cauza granițelor închise. Olga a dezvoltat o relație caldă cu bunica ei. După cum a recunoscut artista anterior, chiar de pe scenă în timpul unui concert, bunica sa, Alla, este un exemplu de a nu renunța în nicio situație. Artista a menționat că bunica ei este cea mai sensibilă și înțelegătoare persoană din lume, dorindu-i acesteia să trăiască cel puțin încă 20 de ani. (în poză: Olga, alături de bunica, mama și sora ei)

Olga Buzova a petrecut vacanța de Anul Nou în Maldive, alături de iubitul ei, David Manukyan. Acolo, iubiții au organizat o ceremonie de nuntă, renunțând la invitați și ținute magnifice. Și, deși cântăreața și rapperul nu au anunțat încă oficial evenimentul important în viața lor, după sărbătoare Olga și David au publicat imagini cu o cină romantică pe microblogurile lor de pe Instagram. În videoclip, Olga a purtat un superb inel pe degetul inelar.

Olga Buzova a fost felicitată astăzi de către mai multe vedete din showbizul rusesc, precum Olga Orlova, Lolita Milyavskaya, Dmitry Soloviev, Alexey Vorobyov, Alsu.

„Olia, felicitări de ziua ta! Ai demonstrat cum este posibil să rămâi o persoană cu un suflet bun și cu o inimă deschisă pentru oameni în timp ce atingi culmile succesului, scopuri și realizări frumoase, ceea ce îi inspiră pe mulți să se mobilizeze! Aceasta este calitatea unei persoane rare !!! Fii fericită”, este mesajul lui Dima Bilan pentru amica sa.

Și Philip Kirkorov a publicat o imagine amuzantă cu prietena sa de ziua de naștere, numind-o „buzyandra”. El i-a dorit ca sărbătoritei să fie răsfățată întotdeauna cu bijuterii. Mai jos, vezi cum s-a înveselit Olga Buzova de ziua ei!

21 de studenți-doctoranzi din țară vor primi Bursa de excelență a Guvernului
Articolul anterior
Un ministru a venit la vaccinare cu o cămașă specială, prevăzută cu un fel de ,,ferestruică”
Articolul următor