Olga Buzova își anunță despărțirea de rapperul David Manukyan

Olga Buzova, în vârstă de 35 de ani, i-a dat papucii iubitului ei, David Manukyan, în vârstă de 27 de ani. Fanii cuplului nu se așteptau la o veste ca aceasta, mai ales că cei doi se îndreptau ferm spre o căsătorie, organizându-și chiar și o ceremonie de nuntă ,,în doi”, în vacanța recentă din Maldive, unde au pozat extrem de îndrăgostiți.

Se pare că, în afara camerelor de luat vederi, în viața cuplului, nu era totul pe roz, așa că vedeta a decis să pună capăt relației.

În blogul său de pe Instagram, Buzova la început nu a dezvăluit detaliile despărțirii de David. Aceasta a precizat doar că bloggerul a făcut un ,,act inacceptabil” pentru ea. În plus, vedeta TV a cerut publicului să nu-l mai menționeze pe Manukyan pe pagina ei de Instagram.

,,,,Noi” nu mai există. Sunt o fată liberă.
Trebuie să scriu despre aceasta, astfel încât să nu existe întrebări inutile, deoarece această persoană îmi face lucruri teribile și de neînțeles.

Vă rog să nu mai puneți întrebări. Ajutați-mă să supraviețuiesc acum. Am o soră cu accident vascular cerebral, mama stă cu bunica în Lituania, care luptă cu cancerul. Și asta nu este tot ceea prin ce trec acum.

Îi sunt recunoscătoare pentru momentele de fericire. Am iubit și iubesc. Dar! Dar – asta este, nu o pot spune din respect pentru dragostea mea.
Încep munca în 3 ore. Știu că mă iubiți. Ajutați-mă și nu scrieți nimic despre el, voi bloca totul. Și nu voi spune nimic”, a scris Olga, pe pagina sa de Instagram.

Ulterior, vedeta a venit totuși cu o postare în InstaStories, unde a decis să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat între ea și David. Artista a publicat o corespondență cu iubitul ei, în care îl acuză de agresiune și infidelitate. În plus, potrivit lui Buzova, Manukyan ar fi insultat-o în mod ​​constant. De asemenea, a ieșit la iveală că vacanța în Maldive, unde cuplul a sărbătorit Anul Nou 2021, a fost distrusă.

David, potrivit lui Buzova, a fost nemulțumit de ceva și i-a scris că vrea să plece la Moscova. Olga Buzova a publicat mesajele, în care îl acuză de violență.

„Să-i spun mamei tale că mă lovești, mă scuipi în față, mă umilești?”, i-a scris ea.

,,Eu l-am blocat și dacă mă iubiți o veți face și voi. Mă simt prost. Pot să greșesc. Iertați-mă”, a povestit Olga cu ochii înlăcrimați.

Cea mai mare balenă din Marea Mediterană, găsită moartă în larg. Cântărea 70 de tone
Articolul anterior
Moldova va primi din partea Germaniei un grant de 10 milioane de euro pentru proiectul ,,Sistemul de aprovizionare cu apă potabilă şi canalizare”
Articolul următor
Alte articole interesante