Olga Manciu organizează un nou târg de caritate. Patru copii vor beneficia de ajutor

Olga Manciu organizează un nou târg de caritate, iar banii adunați din vânzarea lucrurilor vor fi donați pentru patru copii care luptă pentru viață. Vino și tu la târg și oferă o mână de ajutor celor care au nevoie de ea!

separator

Olga a lansat apelul pe pagina sa de facebook:

,,Salutare prieteni! Un nou târg de caritate vine să dăruiască speranță celor ce au nevoie de o minune în viața lor. Fete si baieti cu inima mare își vor pune în vînzare hăinuțele lor si a copiilor lor, pentru a ajuta pe alți pici sa aibă o copilarie liniștită și frumoasă. Eu în colaborare cu Svetlana Sainsus si platforma Caritate.MD, Black & White Dance Center in frunte cu Iulian Turkanu și multi, multi oameni binevoitori vor pune în vânzare lucrurilor personale de care nu mai au nevoie, dar care pot fi utile pentru alții.

Toți banii colectați, vor avea un scop nobil, și vor fi donați Feliciei Rotari care vrea sa auda vocea mamei, Kameliei Popov care riscă sa își piarda vederea, Dionisiei Efremov care necesita un carucior special pentru a se putea deplasa și micuței Veronika care merita să meargă pe terenul de joacă pe propriile ei picioare. Toate detaliile despre cazurile selectate le găsiți mai jos. Evenimentul va avea loc pe 31 MARTIE, pe strada Bulevardul Dacia 47/6, in studioul Black & White in sectorul botanica, de la orele 12:00 pina la 18:00.

Împreuna noi putem dărui fericire și speranță acestor familii care trec prin momente îngrozitoare”.

https://www.caritate.md/don…/din-inima-pentru-felicia-rotari

https://www.caritate.md/dona…/din-inima-pentru-kamelia-popov

 https://www.caritate.md/d…/din-inima-pentru-dionisie-efremov
https://www.facebook.com/donate/2277128255908511/

Târgul de struguri moldovenești, din Parcul Catedralei, va avea loc și duminica viitoare
Articolul anterior
Verișoara lui Sylvester Stallone și-a pierdut viața într-un accident în Ucraina
Articolul următor
Alte articole interesante