Olga Manciu pleacă din Moldova, împreună cu toată familia

Olga Manciu le-a mărturisit urmăritorilor săi virtuali că se pregătește să emigreze din Moldova, împreună cu toți membrii familiei sale.

separator
Într-o postare pe contul său de Instagram, Olga dezvăluie că în ultima lună a fost nevoită să facă mai multe zboruri pentru a pune la punct detalii privind cazarea ori găsirea unui nou job, într-o altă țară, și recunoaște că frica de zbor i-a cam dat bătăi de cap.

Chiar și așa, familia vedetei a luat la modul serios procesul de emigrare, în ciuda tuturor greutăților care pot apărea la orice început de drum.

,,Definitely in love with this new life!”, a menționat Olga într-o postare, în timp ce se afla în Birmingham, Marea Britanie.
Până va fi finalizată plecarea din Moldova, Olga împărtășește cu publicul său virtual impresiile despre călătorii și zboruri. Olga nu a dezvăluit motivul plecării din țară, însă, din câte se mai știe, cele mai multe familii de moldoveni aleg să emigreze pentru viitorul copiilor și dorința de a le asigura acestora un viitor mai bun în țări dezvoltate și civilizate.

sursa: Instagram/Olga Manciu

Declarația medicului, despre a treia operaţie a Andreei Bălan: ,,Nu i se coagulează sângele”
Articolul anterior
Pe străzile din Chișinău vor apărea bănci 3 în 1, construite la imprimanta 3D
Articolul următor
Alte articole interesante