Olia Tira iubește din nou! Cei doi îndrăgostiți sunt astăzi sărbătoriți

După o căsnicie de 5 ani și un divorț, stelele s-au aranjat cum se poate mai bine în viața interpretei Olia Tira. Cel puțin asta ne transmite artista, care spune că iubește din nou și a oferit detalii în premieră despre relația care îi aduce fericire și împlinire.

separator
Olia Tira și iubitul ei își petrec vacanța peste Ocean, iar astăzi cei doi au parte de un moment special. Își sărbătoresc zilele de naștere, deoarece sunt născuți în aceeași dată.

Potrivit interpretei, relația cu omul de lângă ea este una cu totul specială, chiar predestinată. Se pare că cei doi au mai multe lucruri în comun, inclusiv pasiunea pentru un stil sănătos de viață, yoga și sport, dacă ar fi să concluzionăm după pozele senzaționale pe care interpreta le-a publicat pe contul său de facebook.

,,La mulți ani nouă! Povestea noastră este de basm și este uimitoare pentru un subiect de film romantic!
Sunt atât de recunoscătoare că te-am cunoscut, sufletul meu pereche. Nu poți fugi de Destin ☺️ acum o știm cu siguranță!

Sunt foarte recunoscătoare că continui să îmi deschizi lumea și să îmi completezi viața. În primul rând, lasă-mă să îți mulțumesc pentru că mă iubești așa cum sunt, ca femeie și ca personalitate. Tu ești singurul care îmi poate atinge sufletul și îl vede perfect. Ești unul dintre oamenii care se concentrează pe lucruri pozitive și frumoase! Ador felul în care privim înainte în aceeași direcție. Creăm energie frumoasă în jurul nostru. Și îmi place.

Să fim fericiți și să ne bucurăm împreună de tot ce se întâmplă în viața noastră! #luckylions #birthdaysouls #happymoments #fariytail #trustory #destiny #aboutus #soul #gheartache #energie #happynes #lovestory”, este mesajul artistei, publicat în limba engleză.

O fotografă documentează cum arată, de fapt, o operație de cezariană
Articolul anterior
Un microbuz cu moldoveni, implicat într-un grav accident în România. Două persoane au decedat
Articolul următor
Alte articole interesante