Om de afaceri găsit spânzurat în închisoare, fiind condamnat pentru violarea timp de doi ani a fiicei sale

Un bărbat din Bârlad a murit sâmbătă în spital, după ce s-a spânzurat în celulă la aflarea veștii că a fost condamnat pentru violarea, timp de 2 ani, a fiicei sale în vârstă de 13 ani.

Individul își adormea soția cu somnifere pentru a abuza de copilă, transmite protv.ro.

Un bărbat de 44 de ani, om de afaceri în Bârlad, a murit sâmbătă în Spitalul Județean Vaslui după ce s-a spânzurat pe 14 iunie în celulă la aflarea veștii că a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru violarea propriei fiice, în vârstă de 13 ani atunci când a început calvarul, scrie Vremea Nouă.

Individul a fost salvat inițial din ștreang după ce a fost resuscitat timp de 20 de minute și a fost dus în comă profundă la spital.

Rudele sale sunt bulversate acum de cele întâmplate și spun că îi vor face dreptate, pentru că totul i-ar fi fost înscenat.

Afaceristul a fost condamnat de Judecătoria Bârlad la 8 ani de închisoare, dar Curtea de Apel Iași i-a majorat pedeapsa la 15 ani, printr-o sentință dată pe 9 iunie.

Mama a găsit în telefonul soțului mesaje de amenințare trimise fiicei.

Bărbatul a început să-și violeze propria fiică pe când aceasta avea 13 ani și a abuzat de ea timp de 2 ani, timp în care o amenința că o va omorî, iar el se va spânzura dacă va spune cuiva ceva.

Din rechizitoriul procurorilor reiese că individul își adormea soția cu somnifere, pe care i le punea în apă sau mâncare, pentru a putea apoi să-și abuzeze nestingherit fiica.

În martie 2020, mama copilei a găsit în telefonul soțul mesaje de amenințare trimise propriei lor fiice, moment în care a întrebat-o pe copilă ce s-a întâmplat, iar aceasta i-a spus totul.

Noile condiţii de intrare în Grecia pentru turiștii cu pașaport românesc
Articolul anterior
Cu peste jumătate din populație vaccinată, Israelul reintroduce masca obligatorie în spații închise
Articolul următor
Alte articole interesante