Omagiu adus pompierilor! Sydney Opera House, iluminată cu imagini de la incendiile din Australia

Pânzele Operei din Sydney au strălucit sâmbătă seara cu imagini cu pompierii eroici care s-au luptat cu flăcările aprige în toată țara.

separator
Proiecțiile au reprezentat un tribut adus pompierilor și comunităților care au suferit în urma incendiilor. O imagine arată o femeie care îmbrățișază un pompier voluntar. Chiar dacă temperaturile au mai scăzut și precipitațiile au ușurat condițiile în comunitățile devastate de incendiu, un pompier a fost ucis, iar pericolul persistă.

Din octombrie, 28 de persoane au fost ucise în cel mai rău sezon de foc înregistrat. Vânturile puternice au înregistrat rafale de peste 60 km/h și temperaturile înalte au aprins flăcări în toată țara, arzând peste 25,5 milioane de hectare. O suprafață aproximativ cât dimensiunea Coreei de Sud, a ars.

„Aprindem pânzele Opera House pentru a arăta sprijinul nostru colectiv pentru toți cei afectați de aceste incendii devastatoare și pentru a ne exprima cea mai profundă recunoștință față de serviciile de urgență și voluntari pentru eforturile și curajul lor incredibil”, a declarat directorul executiv al Operei, Louise Herron, pentru Syndey Morning Herald.

„Pe măsură ce circumstanțele dificile continuă, dorim să transmitem un mesaj de speranță și putere oamenilor din Australia.”

Accident la Strășeni: un tânăr a murit pe loc
Articolul anterior
Preşedintele companiei Ukraine International Airlines era sigur că avionul Boeing 737 funcționa perfect. ,,Au fost cei mai buni dintre noi”
Articolul următor
Alte articole interesante