Omul de afaceri român Radu Mazăre se însoară astăzi în penitenciar

Radu Mazăre și iubita lui, Roxana Mihalache, se căsătoresc astăzi, la Penitenciarul Rahova, unde fostul primar al Constanței își ispășește de aproape două luni pedeapsa de 9 ani de închisoare.

separator
Cununia civilă va fi oficiată de un ofițer de stare civilă de la sectorul 5 al Capitalei, la Sectorul “Vizite” al penitenciarului sau vorbitorul închisorii, cum este cunoscut.

Radu Mazăre, care a împlinit pe 5 iulie 51 de ani, se va căsători cu Roxana, iubita lui cu 20 de ani mai tânără. Ca loc de desfășurare a evenimentului a fost ales Sectorul ”Vizite” al închisorii, iar ceremonia va fi una restrânsă, la care vor participa membri ai familiilor viitorilor soți, dar nu mai mult de zece persoane.”Ceremonia va avea loc după ora prânzului, la vorbitor, într-o pauză dintre vizitele programate în acel interval orar. E vorba de sala unde deținuții primesc pachetele și se întâlnesc cu rudele”, au spus surse din penitenciar.

Mirii nu își vor putea servi invitații cu șampanie, ci doar cu apă, cu sucuri și fursecuri.

Mama lui ar fi vrut să aducă pentru acest moment vin pregătit de tatăl fostului edil, în 1975, când Radu Mazăre avea şapte ani, pe care sunt puse etichete pe care scrie ”Se va deschide la nunta lui Radu”, dar regulamentul penitenciarului nu permite consumul de băuturi alcoolice, scrie libertatea.ro.

După oficierea căsătoriei, Radu Mazăre va putea depune o cerere pentru a sta cu soția sa 48 de ore la camera intima, așa cum permite regulamentul închisorii.

Radu Mazăre este la Penitenciarul Rahova din 20 mai, când a fost adus din Madagascar, unde era plecat din 30 decembrie 2017. În luna februarie 2019 Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare, pentru retrocedarea ilegală a unor terenuri în Constanța și Mamaia, dar extrădarea lui a fost aprobată de autoritățile malgașe trei luni mai târziu.

La doar 10 ani, Victor a fost diagnosticat cu leucemie. Ajută-l să învingă boala!
Articolul anterior
S.A. Termoelectrica: tarifele la agentul termic livrat locuitorilor capitalei nu vor fi majorate
Articolul următor
Alte articole interesante