În orașul Örebro, din Suedia, a apărut o pictură murală deosebită realizată de o tânără moldoveancă!

O moldoveancă a realizat o pictură murală măreață pe pereții unui bloc din orașul Örebro, Suedia. Gestul și talentul tinerei au fost apreciate de către reprezentanții Ambasadei Suediei la Chișinău.

separator
,,O parte din Moldova se va regăsi mereu în Suedia. Artista de graffiti, Inna Jeleascova, din Moldova, a impresionat Suedia prin pictura sa murală din orașul Örebro. Lucrarea a fost creată la festivalul OPENART. Mulțumim, ne faci țara mai frumoasă!”, este mesajul Ambasadei Suediei, publicat pe facebook.

Inna Jeleascova a realizat desene street-art în Moldova, iar acum este munca sa este apreciată și peste hotarele țării. În anul 2014, tânăra a fost inclusă în cartea celor mai buni artiști graffiti din Europa, regăsindu-se în clasamentul „100 European Graffiti Artists”.

Inna și-a împărtășit bucuria cu prietenii săi virtuali, afirmând că aceasta este prima lucrare cu adevărat imensă pe care a realizat-o până acum. Ea mulțumește celor de la Open Arts Sweden pentru că a fost acceptată, oferindu-i oportunitatea să își continue cariera în domeniu.  

Astăzi este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge! Fii la curent cu informațiile utile și află cum poți salva vieți
Articolul anterior
Filmul „Beautiful Corruption” poate fi vizionat online, gratuit. Decizia aparține autorului Eugen Damaschin
Articolul următor
Alte articole interesante