Orașul unde trăiesc numai femei între 25 și 35 de ani și sunt singure. De ce se plâng că nu găsesc bărbați pentru ele

Orice bărbat visează să trăiască într-un oraș plin de femei tinere și frumoase. Dacă până acum ați crezut că nu există așa ceva, v-ați înșelat amarnic. Este un oraș în care locuiesc doar femei cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani și sunt singure. Ele cer bărbaților să li se alăture, însă doar cu câteva condiții. Despre ce oraș este vorba și ce condiții trebuie să îndeplinească cei doritori.

Este vorba despre orașul Noiva do Cordeiro din sud-estul Braziliei. Aici trăiesc peste 600 de femei cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Unele dintre ele sunt și căsătorite, însă soții lor trebuie să lucreze departe de casă. Astfel, este un oraș populat doar de femeie tinere și frumoase.

Orașul unde trăiesc numai femeie de 25 și 35 de ani

În Noiva do Cordeiro femeile sunt la putere. Ele sunt cele care stabilesc regulile și deși unele dintre ele sunt căsătorite, soții lor sunt plecați departe de casă. Cum? Ei bine, cele căsătorite sunt nevoite să își trimită soții și fii care au împlinit vârsta de 18 ani să lucreze departe de casă. Ei au posibilitatea să se întoarcă în vizită doar în weekend.

Rosalee Fernandes a declarat pentru Daily Mail că orașul este mult mai organizat și armonios fără bărbați. Ele se strâng să se uite împreună la telenovele și împart totul frățește.

‘’Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere. împărţim totul, chiar şi pământul pe care-l muncim. Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile’’, a declarat aceasta.

O altă locuitoare a orașului, Nelma Fernandes, a declarat că ele doresc să se îndrăgostească, însă nu vor să părăsească orașul pentru un bărbat. Așadar, femeile invită bărbații să li se alăture, dar doar dacă sunt dispuși să trăiască după regulile lor.

„Toate visăm să ne îndrăgostim şi să ne căsătorim. Dar ne place să trăim aici şi nu vrem să fim nevoite să plecăm din oraş pentru a putea găsi un soţ. Trebuie să-şi dea acordul să facă ceea ce spunem şi să trăiască după regulile noastre’’, a spus Nelma Fernandes.

sursa: www.spynews.ro

Rușii au atacat Odesa și Nikolaev cu rachete Iskander, în această dimineață

Forțele armate ruse au efectuat lovituri cu rachete în regiunea Odesa și Nikolaev. Invadatorii au tras asupra unei infrastructuri industriale din regiunea Odesa și a unui bloc de apartamente din Nikolaev, informează presa ucraineană.

Ракетный удар по Николаеву

În dimineața zilei de 1 octombrie, trupele ruse au lansat două rachete Iskander în regiunea Odesa. A fost distrusă o instalație de infrastructură industrială. Stația electrică și mai multe clădiri din jur au fost avariate. În plus, într-unul dintre garaje a izbucnit un incendiu, dar a fost stins rapid. Nimeni nu a fost rănit în atac.

Atacul cu rachetă asupra regiunii Nikolaev.

Primarul orașului Nikolaev, Alexander Senkevich, a spus că noaptea trupele ruse au atacat orașul cu rachete S-300. Drept urmare, obuzul a lovit un bloc de locuințe, apartamentele de la etajele 4 și 5 au fost distruse. Au fost avariate și mașinile parcate în curte, iar geamurile din casele din jur au fost explodate.

Potrivit primarului, nu s-au înregistrat victime, unii locatari au suferit răni ușoare.

Pe șantier lucrează utilitățile publice, curăță zona de sticlă și moloz și, de asemenea, eliberează drumul.

Обстрел Николаева
Обстрел Николаева
Обстрел Николаева

Rusia, principala sursă de transferuri bănești în Moldova în semestrul II al acestui an

După ce în ultimii ani s-a atestat o scădere continuă a volumului de transferuri de mijloace bănești din Rusia în Republica Moldova, în trimestrul II al acestui an situația s-a inversat.

Semn rău? Lumea caută adăpost în banii americanilor. Preferă bancnotele de  100 de dolari

Astfel, datele Băncii Naționale a Moldovei arată că, în trimestrul I al acestui an, persoanele fizice din Republica Moldova au primit prin intermediul băncilor licențiate transferuri de mijloace bănești din Rusia de doar 27 milioane de dolari, fiind depășită de cinci state (Israel, Italia, Germania, Franța și SUA), transmite mold-street.com.

În trimestrul II din 2022, însă, volumul transferurilor de mijloace bănești din Rusia a crescut brusc de aproape patru ori, față de primele trei luni ale acestui an, ajungând la 107,2 milioane de dolari. Comparativ cu aceeași perioadă din 2021, creșterea este de două ori și ceva.

BNM nu oferă o explicație acestui fenomen, dar el ar putea avea legătură directă cu războiul din Ucraina.

200 de apeluri pe zi. Tot mai mulți soldați ruși sună la Forțele Armate ale Ucrainei pentru a afla cum să se predea

După anunțul mobilizării în Federația Rusă, numărul apelurilor la Forțele Armate ale Ucrainei este în continuă creștere, transmite presa ucraineană. Soldații ruși care se predau vor primi trei mese pe zi, îngrijiri medicale și contact cu familiile lor.

Russian troops in Belarus 'direct threat' to Lithuania – minister - LRT

Vitaly Matviyenko, coordonatorul proiectului ,,Vreau să trăiesc”, a declarat într-un briefing că din 18 septembrie au primit peste 2.000 de apeluri de la ruși pe tema predării.

,,Din 18 septembrie, proiectul „Vreau să trăiesc” a procesat peste 2.000 de apeluri din partea membrilor armatei ruse, care nu vor să urmeze ordinele criminale ale lui Putin și să lupte împotriva Ucrainei. Au învățat cum să se predea. Desigur, odată cu mobilizarea din Federația Rusă, numărul de apeluri este doar în creștere”, a spus Matvienko.

După cum spune funcționarul, algoritmul de predare a fost deja elaborat în detaliu – există un canal de telegramă și numere de linie fierbinte ce pot fi contactate.

În timpul dialogului, partea ucraineană explică cum și în ce circumstanțe este posibil să se predea.

Se subliniază că Ucraina garantează tuturor prizonierilor de război respectarea Convențiilor de la Geneva: trei mese pe zi, îngrijiri medicale și posibilitatea de a contacta rudele.

Un nou record istoric pentru Republica Moldova. Rezervele valutare ale Băncii Naționale au atins un nou vârf
Articolul anterior
A uitat-o pe Camila! Leonardo DiCaprio, surprins în compania unui model ucrainean
Articolul următor