Organizatorul de concerte al lui Timati și Buzova a murit în vacanță în Africa. Soția sa este în comă

Nikita Trukhanov, împreună cu soția și copiii săi, se afla în vacanță în Zanzibar, Africa. Bărbatul este cunoscut în Kazan ca Nikita Krash. De mai bine de 20 de ani acesta era implicat în activități de club și concerte în capitala Tatarstanului. Bărbatul organiza turnee pentru Timati, Olga Buzova, Eljey și alți artiști populari ruși. Prietenii apropiați ai showmanului sunt șocați și au raportat despre moartea acestuia.

Организатор концертов Тимати и Бузовой погиб в Африке, его жена в коме

Nikita și soția sa, Regina, și-au dedicat timpul liber călătoriilor. De data aceasta, cuplul împreună cu copiii lor, fiul Mark și fiica Nika, au decis să petreacă o toamnă răcoroasă într-o stațiune fierbinte. Cuplul a plecat în Africa, au închiriat o vilă în Zanzibar. Dar, s-au otrăvit.

Никита и Регина Трухановы отравились в Африке

Acum două zile, fiul cuplului, în vârstă de 8 ani, l-a sunat pe unchiul său, fratele Reginei. El a raportat că părinții lui nu au răspuns încercărilor sale de a-i trezi. La sfatul unchiului său, copilul a chemat personalul pentru ajutor. Bărbatul era deja mort, a murit în somn. Soția sa a fost dusă la un spital local în stare gravă. Ea este în comă.

Otrăvirea a fost presupusă drept cauză a tragediei. Acum se cercetează toate împrejurările cazului.

Familia se afla într-o călătorie independentă, fără a apela la o agentie turistică. Pur și simplu și-au cumpărat bilete de avion, fără asigurări etc. ,,Otrăvirea, spun ei, dar ce, cum, nu este clar. Știm că copilul nu i-a putut trezi, Nikita murise deja în somn, iar Regina este și acum în comă”, a declarat Anna Nikeshina, prietena lui Krash, pentru 5-tv.ru.

Глава семейства скончался во сне

Ludmila Bălan a schimbat patru rochii mini în noul videoclip
Articolul anterior
Nouă vloggeri din Moldova au declarat venituri de 5,5 milioane de lei și vor plăti taxe
Articolul următor
Alte articole interesante