Părintele Constantin Necula: ,,Maia Sandu mă uimește. De foarte multă vreme nu am văzut un astfel de om”

Părintele Constantin Necula, de peste Prut, îi îndeamnă pe români să se roage pentru “frații din Republica Moldova”, duminică 11 iulie, cu ocazia alegerilor parlamentare ce au loc peste Prut.

Apelul a venit cu ocazia unei conferințe susținute  marți, 06 iulie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Orașului Jimbolia, despre comunitate, familie, iubire și puterea de a ierta, scrie Banat News.

“Țin foarte mult la diaspora românilor moldoveni din Occident. Sunt frumoși tare, să-i vedeți la Liturghie când vin, după cum își fac cruce îi cunoști. Sunt oameni care au înfruntat răul. Noi am început să uităm că am răul la noi în casă, am uitat de unde venim. La mesele comune, parohiile comune, părerea mea este că Biserica a făcut deja Unirea cea Mare. Eu am prins câteva sărbători peste hotare în care românii din România, cu românii din Bucovina, din Cernăuți, erau împreună cu toții”, a spus părintele.

Maia Sandu, exemplu de politician

Părintele Necula a avut doar cuvinte de laudă la adresa Maiei Sandu, președinta Republicii Moldova.

“Maia Sandu, care pe mine personal mă uimește. Gentilețea cu care se mișcă printre ei, hainele abordate, atitudinea pe care o are, de genul ,,Vă rog frumos să nu mă bagați în seamă. Nu vă uitați la mine uitați-vă la țara pe care o vreți”. Nu am văzut de mult, de foarte multă vreme nu am văzut un astfel de om. Cred că tinerii din Moldova ar putea să învețe din tinerețea ei”, a spus părintele Necula, despre Maia Sandu, președintele Republicii Moldova

O tânără mămică luptă cu cancerul. Să o ajutăm împreună!
Articolul anterior
O fetiţă de aproape 2 ani s-a înecat în cadă, fiind lăsată singură în camera de baie
Articolul următor
Alte articole interesante