Părinţii fetei de 8 ani, violată şi omorâtă de un fost poliţist, riscă să fie pedepsiţi

Părinții fetei de 8 ani, care a fost violată și omorâtă de un fost polițist, riscă să fie lipsiți de drepturile părintești.

Autoritățile ruse au pornit un proces pentru a priva de drepturi părintești pe tatăl și mama copilei de 8 ani care a fost găsită moartă în Tiumeni. Prima ședință va avea loc pe 14 septembrie, scrie sinteza.org.

Presa rusă scrie că fata mai are un frate geamăn și o soră. De copii se ocupa tatăl, care recent fusese eliberat din închisoare, și bunica. Unde este mama copiilor nu se știe.

Copila de 8 ani a plecat de acasă pe 30 iunie. Fetița s-ar fi îndreptat spre o pensiune din apropiere pentru a-și instala în telefon un joc prin Wi-Fi gratuit. Cadavrul neînsuflețit al copilei a fost găsit după multe căutări, pe 19 august. Trupul micuței zăcea într-o cutie, învelit în jumătate de covor și celofan, la doi kilometri și jumătate de la locul dispariției.

Înainte do moarte, copila a fost violată. Bunica ei a declarat că fata a fost torturată cu șoc electric.

Făptașul s-a dovedit a fi un fost polițist de 40 de ani. În apartamentul său au fost găsite cealaltă jumătate de covor și un cablu electric, asemănător cu cel cu care era legată copila.


O tânără din Ungheni, surprinsă în rochie de mireasă la un meci de fotbal
Articolul anterior
Incredibil! A fost lansată o colecție de haine pentru femeile decedate
Articolul următor