Parodie despre moldoveni, cu indieni. Cel mai sexy moldovean din Dubai și-a amuzat prietenii virtuali

Victor Șuiu, moldoveanul din Fălești care se bucură de o carieră de succes în lumea modelingului internațional, a realizat un videoclip amuzant împreună cu Dan Meșină și Doinela Cecan. Acțiunea a avut loc în Dubai acolo unde modelul moldovean este stabilit de mulți ani, însă filmulețul este întitulat ,,Duminica trecută la lacul Ghidighici”.

,,Cele mai haioase și celebre” expresii ale moldovenilor se regăsesc în clipul filmat în Dubai, cu actori indieni. Urmăritorii virtuali s-au amuzat copios, urmărind video-ul de mai jos!

Moldoveanul Victor Șuiu își promovează cariera de model în Dubai. Tânărul duce un mod de viață activ, face sport și reușește să cucerească publicul și agențiile de marketing apărând în mai multe ședințe foto și video publicitare.

Moldoveanul a filmat pentru Toshiba, Toyota, New Balance și altele. În 2017, Victor Șuiu s-a clasat pe locul 3 la concursul de frumusețe Dubai Man of the World ”International Men’s Pageant”, unde au concurat participanți din 27 de țări. De asemenea Victor s-a ales cu premiul pentru cel mai Sexy și lucrat corp – „Best body 2017”.

sursa foto: Facebook/Victor Șuiu

Părinţii cer ca grădiniţele să revină la programul obişnuit și să primească zilnic toți copiii
Articolul anterior
Un medic din Bălți a decedat după o luptă grea cu infecția Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante